Emneknaggen #BathroomSelfie har tatt sosiale medier med storm, og Hotels.com opplever nå en kraftig økning i anmeldelser av hoteller med spektakulære bad.

Where’s Mollie, selfie tips (Bildekilde: Hotels.com)

Verden har vært vitne til en rekke selfietrender de siste årene, med alt fra fisketrutmunner til «jeg-bare-våknet-opp-sånn-altså». Hotels.com tar for seg den nyeste trenden blant millenniumsgenerasjonen: baderomsselfien.

Hotels.com har tall på at antallet anmeldelser av hotellbad har økt med 44 prosent* fra januar 2017 til april 2018. De luksuriøse badene brukes som bakgrunn av unge mennesker over hele verden på jakt etter den perfekte instagramselfien.

God belysning og en selfiestang er ikke lenger nok: Millenniumsgenerasjonen er nå på utkikk etter eksklusive bad med boblebad, myke badekåper, majestetiske speil og fancy toalettsaker.

Baderom — et usannsynlig bakteppe for den perfekte selfien — tar nå sosiale medier med storm.

Friend Or Foe ? (Bildekilde: Hotels.com)

Emneknaggen #BathroomSelfie har skutt i været og blitt brukt over 1,5 millioner ganger** på Instagram, noe som gjør den 32 ganger mer brukt enn #BedroomSelfie og 13 ganger mer brukt enn #LiftSelfie.

For å feire selfiedagen den 21. juni og den nye trenden har Hotels.com samarbeidet med Â«Where’s Mollie», influenser og selverklært dronning av selfies, for å lage den perfekte #BathroomSelfie-guiden.

Med hotels.coms selfietips slipper du å prøve ut alle mulige vinkler i det majestetiske marmorspeilet, eller bruke masse tid i etterkant på å redigere bort forstyrrende elementer i bakgrunnen.

Her gir også selfietakernes bedre halvdeler noen gode tips, for alle vet hvordan speil kan være både en velsignelse og en forbannelse.

Where’s Mollie ? (Bildekilde: Hotels.com)

Where’s Mollies beste tips til den perfekte instagramselfien:

  1. «And then I got high»: Ta bildet ovenfra og ned, slik at du får med hele antrekket og unngår den lite flatterende dobbelthaken #doubletrouble.
  2. Skru av blitsen: Ingen ønsker et overdrevent opplyst og blekt ansikt, så skru av blitsen når du tar bilder i speilet.
  3. Surr et håndkle rundt hodet: Du vil bli overrasket over hvordan et håndkle rundt hodet kan bidra til å fremheve kinnbeinene dine. Bruk håndkleet som en turban og få kinnbein som kan skjære gjennom glass — nesten … 
  4. Ikke alle bad er like: Kjærlighet ved første blikk finnes, så når du først finner et bad du virkelig liker: Ikke gi slipp på det. Finn frem mobilen og skyt løs!
  5. Fjern forstyrrende elementer i bakgrunnen: Ingen trenger å se alt rotet ditt, så rydd bort gårsdagens antrekk og heng opp brukte håndklær. Nå skal det tas selfier!
  6. Venn eller fiende? Speil kan hjelpe deg å finne den perfekte vinkelen, men de kan også være avslørende. Ingen ønsker å se kjæresten din sitte på huk i bakgrunnen mens han eller hun tar bilder av deg.

Og én ting til, når vi først er i gang:

  1. Klikk, klikk, klikk: Når du tror du har tatt nok bilder … ta enda flere! Jo flere bilder du tar, desto flere har du å velge mellom når du skal legge ut den perfekte Instagram-selfien.

– Vi vet at spektakulære bad er ettertraktet blant kundene våre. Dette ser vi blant annet på økningen i antall anmeldelser av hotellbad, og den populære emneknaggen #BathroomSelfie på Instagram. Hoteller må strekke seg langt for å tilby gjestene sine baderomsinnredning med det lille ekstra, for vi tror at denne trenden bare vil fortsette å vokse. Har du egentlig vært på ferie hvis du ikke har tatt en selfie på badet? sier Liz Oakman, Senior Director & General Manager EMEA i Hotels.com

Hotels.com anbefaler følgende hoteller for dem som er på jakt etter den perfekte baderomsselfien:

London, Storbritannia — The Mandrake Hotel

Gjestevurdering på Hotels.com: 9,2 av 10

En #BathroomSelfie i et hvitt marmorbadekar — finnes det noe bedre? Et blinkskudd fra dette badet vil få likerklikkene til å strømme på.

The Mandrake Hotel, London (Bildekilde: Hotels.com)

Dette hotellet i det eksklusive Fitzrovia-distriktet i London kan skilte med 34 rom, spabehandlinger og en prisbelønt penthouse-suite med et toppmoderne boblebad. Finn frem badesaltet og innta din beste positur!

Bestill fra 5278 kr per rom per natt.

London, Storbritannia — L’oscar London

Gjestevurdering på Hotels.com: 9,8 av 10

Dette flotte, sentrumsnære hotellet i London huset tidligere en baptistkirke og har beholdt noen av originalmøblene og et glassmaleri.

L’oscar London (Bildekilde: Hotels.com)

Ta den ultimate selfien i denne arkitektoniske perlen — sa noen frittstående badekar?

Bestill fra 3849 kr per rom per natt

Phuket, Thailand – Keemala

Gjestevurdering på Hotels.com: 9,2 av 10

Hvis du er ute etter tilbake-til-naturen-selfier, er denne oasen perfekt for deg. Dette eksklusive hotellet i utkanten av Phuket sentrum er designet for å fungere som en forlengelse av det naturlige landskapet.

Keemala, Phuket (Bildekilde: Hotels.com)

Hotellet byr blant annet på et utendørsbasseng og et spa med alle fasiliteter, og er det ultimate stedet for selfie-entusiaster på jakt etter likerklikk.

Bestill fra 11 965 kr per rom per natt

Ho Chi Minh-byen, Vietnam — The Reverie Saigon

Gjestevurdering på Hotels.com: 9,6 av 10

En selfie på dette spektakulære badet på hotellet The Reverie vil garantert gjøre følgerne dine misunnelige.

Keemala, Phuket (Bildekilde: Hotels.com)

På dette slående vakre hotellet kan du spre litt kjærlighet og samtidig nyte den aller ypperste luksus.

Bestill fra 2133 kr per rom per natt

San Vicente, Chile — Vik Chile

Gjestevurdering på Hotels.com: 8,8 av 10

Nyt en fantastisk utsikt fra badet på dette hotellet i den idylliske byen San Vicente i Chile. Her kan du slappe av og beundre baderomsselfiene dine i et unikt badekar i karbonfiber.

Vik Chile (Bildekilde: Hotels.com)

Luksushotellet har 22 gjesterom, vingård, spa med alle fasiliteter og utendørsbasseng — perfekt når du vil slappe av mellom selfieøktene.

Bestill fra 4765 kr per rom per natt

Marrakech, Marokko — La Sultana

Gjestevurdering på Hotels.com: 9,8 av 10

Denne marokkanske perlen av et hotell maner til fullstendig avslapning og fungerer som balsam for kropp og sjel.

La Sultana (Bildekilde: Hotels.com)

La Sultana ligger i utkanten av medinaen og byr på en intim atmosfære samt 28 rom med utsikt over den ikoniske Koutoubia-moskeen. Hotellets gull- og ferskenfargede bad skaper samtidig den perfekte rammen for en uforglemmelig selfie.

Bestill fra 3287 kr per rom per natt

Paris, Frankrike — Le Royal Monceau

Gjestevurdering på Hotels.com: 9,4 av 10

Gjør én selfie til tusener på dette eksklusive badet innhyllet i speil. Dette hotellet i kjærlighetens by ligger bare en kort spasertur fra den ikoniske triumfbuen, som også vil ta seg godt ut i Instagram-feeden din.

Bestill fra 10 224 kr per rom per natt

Le Royal Monceau (Bildekilde: Hotels.com)

Besøk Hotels.com for å velge mellom hundretusenvis av overnattingssteder over hele verden. Den perfekte #BathroomSelfien venter på deg!

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer