Icelandair er fra neste høst (2015) , tilbake i operasjon på Orlando International Airport (MCO) med inntil fire flyvninger i uken; mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Frem til endringen høsten 2015 fortsetter Icelandair å fly til Orlando Sanford International (SFB).

Icelandair flyr med Boeing 757-200 (foto: ©otoerres)

Icelandair flyr med Boeing 757-200 (foto: ©otoerres)

Icelandair var det første internasjonale flyselskapet som begynte å fly til Orlando International flyplass, dette var så tidlig som i 1984, og hadde deretter flygninger dit helt frem til 2006. For mange vil vi derfor være et velkjent syn når Icelandair vender tilbake høsten neste år.

I sin markedskampanje høsten 2015 har Icelandair valgt å fokusere på sitt stopover produkt. Stopover gir muligheten å stoppe på Island på vei over Atlanteren til Nord-Amerika og få en to-i-en opplevelse på reisen, som for eksempel kan være på vei til strendene i Florida.

Icelandair har i 2015 totalt 39 destinasjoner, der av 13 i Nord-Amerika: Boston, Washington D.C., New York, Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland i USA og Toronto, Halifax, Vancouver og Edmonton i Canada.

Kommentarer