Påskeferien nærmer seg med stormskritt og Hafjell Alpinsenter er klar for sesongens største høydepunkt.

Maskoten Isa deler ut påskegodt og gleder seg til å stå på ski med de minste (Fotokilde: Hafjell/Alpinco.no)

Den beste kombinasjonen av sol og snø er uten tvil på fjellet i påskeferien. Kjør sesongens siste svinger på ski, før vintersesongen i Hafjell er over 2. påskedag (22. april). 

Vårskikjøring på sitt beste

Perioden nå og frem til påskeferien byr på herlig skikjøring med flotte snøforhold. Når man begynner å kjenne det litt for godt i låra, er solveggen og medfølgende brilleskille en klassiker. 

I år kommer påsken senere enn normalt og 2. påskedag, 22. april, vil derfor bli sesongslutt i Hafjell. Det er dog ingen bekymring i alpinsenteret for at påskestemningen skal bli minst like god som vanlig.

– Det er produsert opp 20 % mer snø enn tidligere sesonger, nettopp med tanke på den sene påsken og løypene er i topp stand, forteller markedsansvarlig i Hafjell, Camilla Reinemo Fjellvang.

Maskoten Isa deler ut påskegodt og gleder seg til å stå på ski med de minste (Fotokilde: Hafjell/Alpinco.no)

Folkefest

I tillegg til vårskikjøring har påskeferien i Hafjell et viktig element til man ikke vil gå glipp av; et påskeprogram som bidrar til folkefest og god stemning i hele fjellet.

Påskeprogrammet er stappfullt av arrangementer, konkurranser, konserter og aktiviteter som sørger for at både mor og lillebror koser seg. I palmehelgen returnerer P4’s Vinterlyd med kjente, norske artister.

Fjorårets suksess, “Takk skarr’u Hafjell”, i påskehelgen gir den perfekte avslutningen på både påsken og vintersesongen, med konserter, afterski og aktiviteter for hele familien. 

Les mer om Hafjell HER og HER

Les flere saker om påskeferien HER

Kommentarer