Turistnæringen på Seychellene reiser denne Skandinavia rundt med sitt “road show”. Byene som besøkes er København, Helsingfors, Oslo og Stockholm, samt Aarhus i Jylland.

Fra presentasjonen på Hotel Continental i Oslo (foto: ©otoerres)

Det begynte i København mandag 24. september og fortsatte i Stockholm dagen etter. Onsdag sto Oslo for tur og idag besøker Seychellenes “road show” i Helsingfors. Turneen avsluttes i Aarhus fredag den 28. september.

Seychellenes turistråd har med seg 12 utstillere på Skandinaviaturneen, fordelt på 10 hoteller /incomingselskaper samt to flyselskap (Emirates og Qatar Airways). Disse presenterer sine tilbud til utvalgte representater fra de lokale og nasjonale reisebyråene og turoperatørene. I Oslo var det knapt 50 inviterte.

Programmet består av “speed-dating”, presentasjon, samt mingling og en felles middag.

Blue Safari presenterer seg for norsk reisebransje (foto: ©otoerres)

Hvor ligger Seychellene ?

Seychellene er en øygruppe som ligger i Det indiske hav – nordøst for Madagaskar og  rundt 1500 kilometer øst for Afrika. Nærmeste naboer er foruten Madagaskar også Komorene, Mauritius, Réunion, Mayotte, Zanzibar og Maldivene.

Seychellene har noe over 92.000 innbyggere. Av disse bor vel 24.000  i hovedstaden Victoria på øya Mahé.  Øyene skal ha blitt oppdaget av Vasco da Gama i 1502 og har tidligere vært under  både fransk og britisk koloniherredømme. Landet ble selvstendig  fra Storbritannia den 29. juni 1976.

Seychellene har en av de høyeste BNP (brutto nasjonalprodukt) i Afrika, mye takket være turismens bidrag på rundt 30 prosent. Landet er også storeksportør av kokosnøtter, kanel og vanilje, samt tunfisk og reker.

Les også: Seychellenes topp 10 strender - Seychellenes turistnettsider finnes HER 

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

10 hotelle og incomingoperatører samt to flyselskaper deltar på Skandinaviaturneen ,(foto: ©otoerres)

 

Kommentarer