– Det er ikke alle som ser for seg å ta sommerturen i september, men det kan virkelig anbefales. Du får garantert sommertemperatur, det er ofte mindre turister og gode priser, sier Nora Aspengren, som er kommunikasjonsansvarlig for  Star Tour i Norge.

Nora Aspengren (Star Tour)

Nora Aspengren (Star Tour)

Star Tours september-favoritter:

For mange av Star Tour sine destinasjoner varer sommersesongen helt til november. Kypros, Rhodos og Sicilia er Star Tours  utvalgte september-favoritter.

Kypros

Kypros er en av Middelhavets mest solsikre øyer med myke sandstrender og rent, turkist vann. Du kan velge mellom øyas beste reisemål og mange hotell med barneaktiviteter, treningsmuligheter og beliggenhet ved stranden.

Rhodos

Allsidige Rhodos er alltid med på alle topplister blant dem som elsker Hellas. Her finnes noe for barnefamilier, kulturinteresserte, strandløver, partyløver og naturelskere.

Sicilia

Sicilia har både badesteder ved strender, romantiske småbyer og landsbyer der beboerne samles på torget i kveldssolen. Du kan vandre, spille golf og dykke, og smake på delikatesser fra øyas spisskammer. Blant Star Tours reiser til Sicilia finner du både familiære små hotell og aktivitetshotell.

Septembertips: Kypros

https://youtu.be/t0Hyept2Mcw

 

Kommentarer