Singapore Airlines starter en ny rute fra Singapore til Australias hovedstad Canberra og New Zealands hovedstad Wellington. Selskapets “Capital Express” blir også den første direkteruten mellom hovedstedene i Australia og New Zealand.

Rafting i New Zeeland (Graham Charles/Singaporeair)

Rafting i New Zeeland (Graham Charles/Singaporeair)

Forutsatt endelig godkjenning fra myndighetene settes det opp fire ukentlige avganger fra 20. september 2016 mellom Singapore, Canberra og Wellington. Det vil bli benyttet nyoppussede Boeing 777-200 på ruten, med 38 seter i Business Class og 228 seter i Economy Class. Singapore Airlines blir det aller første flyselskapet med en rute mellom Canberra og Wellington. Selskapet vil også bli det aller første flyselskapet som kan tilby internasjonale flyvninger til og fra Australias hovedstad Canberra.

– Den nye flyruten som knytter Singapore, Canberra og Wellington sammen reflekterer de tette båndene mellom de tre landene”, sier Mr. Goh Choon Phong, CEO i Singapore Airlines.

– Vi er sikre på at vår nye rute “Capital Express” vil appelere både til fritids- og businessmarkedet samt det offentlige markedet. Vi er spesielt glade for å kunne tilby den aller første internasjonale, direkte forbindelsen mellom Australias og New Zealands hovedsteder.

Ruten vil være tilgjengelig for bestilling på Singapore Airlines webside, hos flyselskapets kundeservice og via reisebyråene i løpet av kort tid.

Flytider*

Rute nummer og rute Flyvedager Avgang Ankomst
SQ291 Singapore-Canberra Tirsdag, Torsdag, Lørdag og Søndag 23:00 08:35+1
SQ291 Canberra-Wellington Mandag, Onsdag, Fredag og Søndag 9:50 15:05
SQ292 Wellington-Canberra Mandag, Onsdag, Fredag og Søndag 20:15 22:05
SQ292 Canberra-Singapore Mandag, Onsdag, Fredag og Søndag. 23:30 05:50+1

*Alle tider er lokaltid basert på lansering 20. september 2016. Tidspunkt for avgang og ankomst vil variere avhengig av sommertid i Australia og New Zealand.

Singapore Airlines (SA) sitt datterselskap Silk Air flyr i tillegg til Cairns og Darwin, og i samarbeid med Virgin Australia tilbyr SA  ytterligere 40 destinasjoner i Australia.

Singapore Airlines nye Wellingtonrute kommer i tillegg til allerede eksisterende ruter fra Singapore til Auckland og Christchurch. I New Zealand har Singapore Airlines et utvidet partnerskap med Air New Zeland.

Kommentarer