Singapore Airlines markerer 50 års jubileet for landet`selvstendighet med to spesialdekorerte Airbus A 380. De to jubileumsflyene skal fly på selskapets ruter til Beijing, Hong Kong, London Mumbai, New Dehli Shanghai, Sydney og Zürich.

Det første flyet ble satt inn i begynnelsen av juni – det andre kommer etter i juli. Begge skal fly ut året med “jubileumsfarvene” på flykroppen. For flyentusiaster vil det fra juli måned bli mulig å kjøpe en model av den “jubileumsdekorerte” A 380-maskinen i selskapets KrisShop.

Les også: Singapore Airlines A380s Adopt Special Livery To Celebrate Singapore’s 50th

Singapore kan den 9. august feire sitt 50 års jubileum som selvstendig (by)stat. Den datoen trådte byen ut av samarbeidet med Malaya, Sabah og Sarawak som senere ble til Malaysia.
Feiringen av 50 års jubileet startet nyttårsaften og fortsetter frem til neste årsskifte. Festlighetene og markeringene er mange både hos  Singapore Airlines og bystatens turistnæring.

"Singapore Girl" Nur Surya Binte Mohamed Ambiah sammen med voksfiguren av seg selv.(SIA)

“Singapore Girl” Nur Surya Binte Mohamed Ambiah sammen med voksfiguren av seg selv.(SIA)

Les om 50 års-jubileet HER

Les mer om Singapore HER

Travelmarkets guide til Singapore finner du HER

Singapore Airlines vil den 25. juli  arrangere en åpen dag i selskapets treningsanlegg. Passasjerer som booker billett med Singapore Airlines og SilkAir innen den 31. juli vil også være med i trekningen om 50 økonomiklassebilletter til hvilken som helst destinasjon i Sør-Øst Asia.

Singapore Airlines nettsider finner du HER

Les mer om “Åpen Dag” HER  og om trekningen av 50 gratis flybilletter HER

Relaterte saker:

Kommentarer