Singapore Airlines har som følge av Covid 19 lansert en rekke tiltak for å trygge sine passasjerer. De nye tiltakene omfatter blant annet; meget grundig rengjøring, hyppigere rensing av luft, et eget ”hygiene” kit til alle som reiser og digital bestilling av mat.

Singapore Airlines - Fly - kabin - rengjøring - Covid 19
Singapore Airlines har økt rengjøringen av alle selskapets områder – både på land og i luften. Dette innebærer f.eks. at alle overflater om bord som vinduer, bord og skjermer rengjøres og desifiniseres grundig før avgang. (bildekilde: singaporeair.com)

– Vi ønsker å være ledende på personlig sikkerhet og helse. I en tid med Covid-19 er dette helt avgjørende for oss som selskap. Vi må ha våre kunders fulle tillit, sier Singapore Airlines Chief Executive Officer Goh Choon Phong.

Økt fokus på hygiene

Singapore Airlines har økt rengjøringen av alle selskapets områder – både på land og i luften. Dette innebærer f.eks. at alle overflater om bord som vinduer, bord og skjermer rengjøres og desifiniseres grundig før avgang. Løse gjenstander som headsets, puter og teppper skiftes og vaskes etter hver flyvning.

Luften om bord vil også renses og skiftes hver 2. til 3. minutt. Alle selskapets fly har High Efficiency Particulate Air-filtre (HEPA). Et filter som fjerner mer enn 99.9% av luftbårne partikler – også vira og bakterier.

Singapore Airlines - Airbus A 350
Som en følge av Covid 19 har Singapore Airlines lansert en rekke tiltak for å trygge sine passasjerer. De nye tiltakene er blant annet; meget grundig rengjøring, hyppigere rensing av luft, et eget ”hygiene” kit til alle som reiser og digital bestilling av mat. (bildekilde: singaporeair.com)

Eget virus-kit og kun digitale magasiner

Alle som reiser med Singapore Airlines vil også få et eget lite kit med en medisinsk ansiksmaske, anti-bakterielle våtservietter og håndsprit. I tillegg så vil samtlige aviser og magasiner fjernes. Singapore Airlines e-bibliotek med sine 150 publikasjoner erstatter dagens aviser og magasiner.

Personalet ombord vil bruke ansiktsmasker under hele flyvningen, og briller ved direkte kontakt med passasjerene.

Måltider på e-menu

Singapore Airlines har også tilpasset serveringen ombord, og på long-haul reiser blir det kun en måltidsservering på First Class og Business Class. Serveringen erstatter den klassiske tre/fire-trinns serveringen. Samtidig dukker noen av favorittrettene opp igjen på menyen; som Satay-spyd og hvitløksbrød.

Fremover blir det også mulig å bestille alle måltidene digitalt – både i loungen samt om bord via en egen e-menu.

Flyselskapet arbeider også med en ”Print-n-Go-løsning”. Så alle selv kan printe ut boarding pass og bagasje-tags før avreise.

Tiltakene er en del av #SIAcares – en større innsats som omfatter flere CSR-prosjekter.

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Kommentarer