Singapore Airlines (SIA) har oppnådd det høyeste nivået – Diamond-rating – i APEX og SimpliFlying sin Helse & Sikkerhet revisjon av globale flyselskaper. Revisjonen bruker blant annet en 58 punkts sjekkliste i ti kategorier.

Singapore Airlines er både stolte og glade for å ha oppnådd den høyeste utmerkelsen for Helse & Sikkerhet. Tryggheten til passasjerer og ansatte kommer først, forteller selskapet. (Bildekilde: Singapore Airlines)

– De reisende, deres arbeidsplasser og stedene de reiser til har alle et intenst fokus på sikkerhet og helse om dagen. Noe som er både forståelig og nødvendig. Derfor er vi både stolte og glade over å ha å mottatt Diamond-rating i Helse & Sikkerhet fra APEX (Airline Passenger Experience Association) og SimpliFlying (Aviation Strategy), sier Erwin Widjaja, daglig leder i Singapore Airlines Nordics.

Les også: Singapore Airlines Awarded Highest Diamond Rating In Global Airline Health And Safety Audit

– Sikkerheten til våre kunder og våre ansatte kommer alltid først, og i samarbeid med myndighetene vil derfor alle våre ansatte vaksineres mot COVID-19 innen kort tid. Noe som øker sikkerheten ytterligere, avslutter Widjaja

Flere saker om Singapore Airlines finner du HER

Kommentarer