Singapore Airlines starter ny direkterute mellom Singapore og Brüssel. Den belgiske hovedstaden blir dermed siste tilskudd på flyselskapets omfattende ruteprogram. Den 25. oktober 2020 letter det første flyet fra den belgiske hovedstaden.

Singapore Airlines vil bruke en Airbus 350-900ULR på ruten til Brüssel. Flyet har plass til 161 passasjerer. (bildekilder: singapore airlines/airbus)

Med forbehold om myndighetenes godkjennelse vil ruten SQ304 fly non-stop fra Singapore til Brussel hver mandag, torsdag, fredag og lørdag. Retur til Brussel blir samme dager, og flytypen på ruten blir en Airbus A350-900.

– Vi er meget glade for å kunne lansere Brussel. Byen er et viktig økonomisk og politisk knutepunkt i Europa. Den nye ruten understreker også Singapore Airlines’ kundeløfte; om å hele tiden utvide vårt ruteprogram for og kunne gi våre kunder den aller beste og smidigste reiseopplevelsen, sier Singapore Airlines’ Senior Vice President Marketing Planning, Mr Tan Kai Ping.

Brussel er foruten å være hovedstad i Belgia, også kjent som EU’s hovedstad. Dette er også den tettest befolkede regionen i Belgia med høyest BNP per innbygger.

I tillegg ligger også NATO’s hovedkvarter her. På grunn av Brussels helt unike, geografiske plassering er byen et ideelt knutepunkt for videre transport med både tog, bil og fly. Noe som har gitt byen kallenavnet “The Crossroads of Europe”. 

Med den nye direkteruten får Benelux-landene nå non-stop flyvninger fra både Amsterdam, Düsseldorf og Brüssel til Singapore. 

Bilettene til den nye ruten vil være i salg fra 17. desember 2019.

Rutetabell

Flight NumberDays of OperationTime of DepartureTime of Arrival
SQ304Singapore — BrusselsWednesday, Thursday, Friday, Sunday2355hrs0650hrs (+1)
SQ303Brussels-SingaporeMonday, Thursday, Friday, Saturday1120hrs0655hrs (+1)

*all times local, flight schedule is for Northern Winter

Flere saker om Singapore Airlines finner du HER

Kommentarer