Flyselskapet Singapore Airlines donerer 100.000 australske dollar til Røde Kors sitt katastrofe- og gjenoppbyggingsarbeide i Australia. Summen, tilsvarende ca 600.000 norske kroner, skal gå til gjenoppbygging av lokalsamfunn som er ødelagt etter de voldsomme skogbrannene.

Singapore Airlines Boeing 777 (foto: Singaporeair)

– Australiere har støttet oss i 53 år, og vi håper bidraget vil være til støtte og hjelp for mennesker og områder som er berørt av de enorme brannene, sier Philip Goh, Regional Vice President i Singapore Airlines. 

– Det er vanskelig å forstå omfanget av brannene som herjer i Australia. På nåværende tidspunkt, har de rammet et område som er 140 ganger større enn vårt eget hjemland, Singapore”.

– Våre tanker går til alle som er berørte. Som mange andre, vil vi også utrykke vår dypfølte takk til brannmennene som kjemper en utrettelig kamp mot de voldsomme brannene”.

Som følge av brannenes voldsomme karakter og store ødeleggelser, tilbyr Singapore Airlines sine kunder en særlig individuell vurdering, ved behov for endringer som følge av skogbrannene.  

Philip Goh forteller også at Singapore Airlines, sammen med sin alliancepartner Virgin Australia og andre samarbeidspartnere, vil fortsette å gi støtte når det er mulig og når det det er behov.

– Skogbrannene har påvirket mange, direkte eller indirekte. Venner og familie har mistet sine hjem, sine lokalsamfunn eller blitt evakuert. Vi støtter det australske folk, og vil se på mulighetene fremover for ytterligere støtte både lokalt og nasjonalt”.

Flere saker om Singapore Airlines finner du HER

Kommentarer