Med helligdagene i mai eller kanskje noen rolige dager på jobben frem mot sommerferien, er det fristende å reise bort for de som har muligheten til det. Med Netatmos værkart kan du raskt og enkelt finne ut hvor du bør reise for å få de beste vind- og værforholdene for opplevelsene dine. 

Netatmos værkart (bildekilde: netatmo.com/nucleos)

Uansett om du har tenkt deg på fjellet, på stranden eller besøke en storby, spiller været en viktig rolle. Netatmo Weathermap gir deg svært nøyaktige værdata som er målt ved hjelp av folks private værstasjoner, og som viser temperatur, nedbørsnivå og vindhastighet i mer enn 170 land.

For å få sanntidsinformasjon om hvordan været er på reisemålet, trenger du bare å zoome inn på kartet eller skrive inn navnet på reisemålet. Du får umiddelbart vite om hvor varmt det er, om det regner eller hvor kraftig det blåser. 

På den måten kan du raskt finne frem til den beste destinasjonen for miniferien eller langhelgen, og ikke minst ta med pakke bagen med riktige klær og utstyret du faktisk trenger.

Netatmos værstasjon + Weathermap:

Netatmos Weathermap er et værtkart som viser data fra værstasjoner, vindmålere og regnmålere over fra brukere over hele verden som deler sine egne værdata.

Smart Home Weather Station måler lokalt ute- og inneklima i sanntid, og sender deg varsler til mobilen når luftkvaliteten er for dårlig, og lar deg overvåke endringer over tid.

Vindmåleren (tilbehør) måler vindhastighet og retning, mens regnmåleren (tilbehør) måler nedbør. Den ekstra innendørsmodulen gjør at du også kan måle inneklimaet i flere rom.

Kommentarer