Sjokoladeelskere kan den 6. oktober dra på en helt unik sjokoladeekskursjon i sveitsiske Genève. Da går byens årlige den årlige “Chocolate Rally” av stabelen for fjerde gang.

Sjokoladekunstner i arbeide hos Stettler Chocolate (Fotokilde: ©GeneveTourisme/Related.dk)

Deltagerne under “Chocolate Rally” får utstedt et spesielt sjokoladepass. Med dette kan de besøke en rekke av Genèves anerkjente sjokolademakere, hvor smaksprøver på originale og kreative godsaker venter på gjestene.

Passet inkluderer også et kart over byen og to forskjellige ruter som kan kombineres til én hvis man er klar for en lang gåtur. I tillegg vil du i passet finne en quiz som du kan samle ledetråder til underveis på ruten, og en stemmeseddel som lar deg stemme på årets beste sjokolademaker.

Skal de være en smaksprøve ? (Fotokilde: ©GeneveTourisme/Related.dk)

Et sjokoladepass koster fem sveitserfranc CHF (ca.42 kroner) ved forhåndskjøp på nett, mens prisen ved kjøp på dagen er 10 CHF. Alle barn under 15 år får et gratis pass ved forhåndskjøp, mens demellom 12 og 15 må betale fem CHF på dagen.

Der er 2500 pass til salgs på nett og 500 til salgs fysisk.

Chocolate Rally i Genève ble arrangert første gang i 2015 for å feire den årlige World Cocoa and Chocolate Day 1. oktober.

Les mer om #Chocolate Rally” HER og om byen Genève HER -  Flere saker om Genève finner du HER og om Sveits HER og HER

Les også: Festichoc — den største sjokoladefestivalen i Sveits (februar 2018) - 48 timer i Genève: Vingårder, kunstgallerier, strand og «mini-Italia» (mai 2018)

Sjokoladefristelserne er mange i Genève (Fotokilde: ©GeneveTourisme/Related.dk)

Kommentarer