Thon Hotel Skeikampen og Skeikampen Alpinsenter gleder seg over snøfallet. Det er nå totalt 55 kilometer med langrennsløyper, tre heiser og fem nedfarter åpne i alpinbakken.

Det er gode forhold for både langrenn og alpint på Skeikampen. (foto: thonhotels.no)

– Vi er kjempefornøyd med snøfallet som er kommet på Skeikampen, og ønsker alle velkommen til å gå langrenn og stå alpint her. Skeikampen har fantastiske skiløyper og har et av Norges beste langrennstilbud. Vi har nå 15 kilometer med klassiske løyper og 40 kilometer for skøyting. Alpinbakken har fem nedfarter og tre heiser som er åpne. Det er kjempefine forhold i bakken og vi kommer til å åpne flere nedfarter fortløpende, sier driftssjef Rune Slåsletten ved Thon Skeikampen Resort.

– Til helgen venter vi mer snø og regner med å ha 40 kilometer med oppkjørte langrennsløyper for klassisk og 50 kilometer for skøyting, forteller Slåsletten videre.

Thon Hotel Skeikampen er et fullservicehotell med velværeavdeling, samt leiligheter med og uten selvhushold. (foto: thonhotels.no)

Like ved skiløypene og skibakkene ligger Thon Hotel Skeikampen. Hotelldirektør Lars S. Pettersen er glad for at vinteren er kommet:

– Vi tilbyr både hotellrom og leiligheter og er glad for at gjestene våre nå kan spenne på seg skiene rett utenfor hotellet. I høst har vi solgt spapakker og hatt mange julebordsgjester. Men nå som snøen er kommet for fullt gleder vi oss over at skituristene strømmer inn hotelldørene, sier Pettersen.

Det er totalt 55 kilometer med langrennsløyper, tre heiser og fem nedfarter åpne i alpinbakken. Flere nedfarter åpnes fortløpende. (foto: thonhotels.no)

Thon Hotel Skeikampen har 83 hotellrom og 66 leiligheter. Hotellet har restaurant og bar, konferanserom og velværeavdeling med boblebad, kuldekulp og badstuer.

Les flere saker om Skeikampen HER og om Thon Hotels HER 

Skeikampen har fantastiske skiløyper og har et av Norges beste langrennstilbud. (foto: thonhotels.no)

Skeikampen Alpinsenter er åpent hver helg fra kl. 9.30 til 16.00. Fra og med 15. desember åpner alpinsenteret også på hverdager. Heiskort kan kjøpes på nett her

Les flere saker om skiferie HER 

– Det er kjempefine forhold i bakken og vi kommer til å åpne flere nedfarter fortløpende, sier driftssjefen ved Thon Skeikampen Resort.(foto: thonhotels.no)

Kommentarer