SkiStar Trysil vant prisen for Norges beste park under Snowboard Awards i Oslo.

SkiStar Trysil - Årets Park - Snowboard Awards - 2019
Snø- og bakkeansvarlig i SkiStar Trysil, Wegard Matsson, parksjef Øyvind Sjøli, parkbygger Odd Roar Solerød og innholdsprodusent Ola Matsson (Foto: Stian Froysang)

Snowboard Awards er i regi av Brettforbundet og er et årlig arrangement for å hedre de som har vært med å prege snowboard-sporten i året som har gått. Vinnerne kåres via avstemming på Brettforbundets hjemmesider og ved hjelp av en fagjury.

At SkiStar Snow Park Trysil stikker av prisen «Årets park» begrunner fagjuryen slik:

«Årets park er ikke bare én park, men de har ulike parker med varierte elementer for alt fra nybegynnere til proffe snowboardere. Selv om det er mye å holde orden på er parkene alltid velholdt og nypreppet».

SkiStar Trysil - Årets Park - Snowboard Awards - 2019
Fridtjof Sæther Tischendorf på Night’n under snowboard-NM i Trysil forrige sesong. (Foto: Ola Matsson / SkiStar)

SkiStar Trysils parksjef, Øyvind Sjøli, og parkbygger Odd Roar Solerød, var til stede i Vulkan Arena i Oslo under utdelingen og var selvfølgelig veldig fornøyde med prisen.

– For oss er dette er klapp på skuldra for jobben vi gjør. Det setter vi stor pris på, og det gir ekstra inspirasjon og motivasjon til å bygge en enda bedre park i sesongen vi har foran oss, sier Sjøli.

Trysil har i alle år vært kjent for å bygge bra terrengparker og det er ikke første gang den blir kåret til Norges beste.

– Vi forsøker hele tiden å utvikle oss, lage kreative parker og ha et tilbud for alle. Fra nybegynneren som leker seg på de grønne boksene til de proffe kjørerne som gjør voldsomme triks på de største elementene. Å holde alt i tipp topp stand hele vinteren er mye jobb, men en veldig artig jobb, sier Sjøli.

Under NM forrige sesong ga en fornøyd landslagskjører Bendik Gjerdalen følgende beskrivelse av SkiStar Snow Park Trysil:

– Det ser veldig bra ut. God flyt, kreative railseksjoner, bra hopp, og i tillegg en liten pipe nederst. Du får kjørt alt du vil på en tur, det er driftfett”.

SkiStar Snow Park Trysil huser hver vinter noen av Norges største ski- og snowboard-konkurranser. Brettforbundet har arrangert NM i Trysil en rekke ganger, senest forrige sesong.

– Å ha en god park er viktig for oss, ikke minst fordi mange av våre unge gjester forventer og setter pris på det. Å få denne prisen av Brettforbundet synes vi er veldig stas og viser at vi gjør mye riktig, sier Turid Backe-Viken, salgs- og markedssjef i SkiStar Trysil.

Flere relaterte saker finner du HER, HER og HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Kommentarer