Qatar Airways vant tre priser under årets Skytrax World Airline Awards, som tilsvarer flybransjens Oscar-galla. Selskapet ble også kåret til verdens beste flyselskap (“Airline of the Year”). Dette er den aller gjeveste prisen som deles ut av Skytrax og Qatar Airways mottok denne for tredje gang.

Utnevnelsen kommer på et tidspunkt hvor flyselskapet har hatt stor vekst. Flyflåten har blitt forsterket markant i løpet av de siste 10 månedene, blant annet med Airbus A380 og Airbus A350, som Qatar Airways er lanseringskunde for.

I tillegg vant flyselskapet for åttende gang prisen for beste flyselskap i Midtøsten, samt at selskapet fikk utmerkelsen for å ha de beste setene på Business Class.

The Skytrax World Airline Awards gikk av stabelen under flymessen Paris Air Show i Paris. Kåringene er basert på undersøkelser foretatt blant flere millioner passasjerer fra 160 ulike land.

— Jeg er beæret over å lede et flyselskap som har lagt en så vellykket vei til fremgang og innovasjon. Dette demonstreres av hvor stolte alle i vårt team er av sin jobb og den opplevelsen hver passasjer får. Å vinne en pris krever målrettet arbeid og lidenskap, og å beholde denne posisjonen krever stort engasjement, noe jeg takker hver enkelt ansatt i Qatar Airways for, sier Akbar Al Baker, Group CEO for Qatar Airways.

— Passasjerene står alltid i sentrum for oss på Qatar Airways og vi er derfor veldig stolte over deres anerkjennelse og over å motta disse tre prisene. Disse utmerkelsene er klare tegn på at våre passasjerer er fornøyde. De velger å fly med et femstjernes flyselskap og har i dag for tredje gang stemt frem Qatar Airways som verdens beste. Qatar Airways streber alltid etter å tilby den beste reiseopplevelsen i hele rutenettverket bestående av 147 destinasjoner, og vårt mål er å alltid gi hver eneste passasjer veldig god service, fortsetter han.

Qatar Airways har nylig lansert flere nyheter, blant annet åpnet verdens største Business Class lounge, Al Mourjan på Hamad International Airport i Doha. I tillegg har flyselskapet oppgradert sitt underholdningssystem Oryx One, introdusert amenity kits i alle kabinklasser, innført nye menyer samt forbedret innsjekkingsmulighetene.

Under Paris Air Show har Qatar Airways vist frem det beste fra sin flåte, blant annet A380, A350 XWB, A320 og A319 samt Boeing 787 Dreamliner. Flyselskapet er et av de raskest voksende flyselskap med en av de yngste flåtene i verden. Qatar Airways flyr i dag med 160 fly til 147 forretnings- og feriedestinasjoner på seks kontinenter.

Kommentarer