Årets farge er klassisk blå, som beskrives som en avslappende fargetone som fremmer ro, selvtillit og kommunikasjon. Hotels.com™ følger trenden og inviterer deg med til noen av verdens vakreste blåfargede reisemål.

Hotels.com - Lina Ryad & Spa - Chefchaouen - Marokko
Lina Ryad & Spa, Chefchaouen, Marokko

Chefchaouen, Marokko

Byen Chefchaouen i Nord-Marokko er først og fremst kjent for alle de vakre, blåmalte bygningene som har gitt gamlebyen kallenavnet «Marokkos blå perle».

Her kan du vandre langs de brosteinsbelagte gatene, besøke de berømte skinnverkstedene og slappe av på luksushotellet Lina Ryad & Spa. Hotellet er et vakkert, tradisjonelt marokkansk palass, eller «riad», og har en enestående beliggenhet i hjertet av den spektakulære medina-bydelen – omgitt av marokkansk tradisjon og praktfulle fjell.

Lina Ryad & Spa fra 1575 NOK per rom per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille og lese mer.

Venezia, Italia

En liste over verdens vakreste reisemål med blått tema, ville ikke vært komplett uten den italienske kanalbyen Venezia. Byen består av over 100 små øyer i Adriaterhavet og har nesten ingen veier, men i stedet vakre kanaler – som den store hovedtrafikkåren Canal Grande – som renner forbi storslåtte bygninger fra renessansen og gotikken.

Nyt et opphold på Maison Venezia, som har blitt restaurert til fordums storhet og ligger i det historiske og livlige Cannaregio-distriktet, med populære attraksjoner rett utenfor døren.

Maison Venezia fra 1762 NOK per rom per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille og lese mer.

Hotels.com - On The Cliff - Utsikt - Egeerhavet - Santorini - Hellas
Utsikt over Egeerhavet fra On The Cliff på Santorini (Bildekilde: Hotels.com)

Santorini, Hellas

Nyt utsikten over det vakre, asurblå Egeerhavet fra det luksuriøse hotellet On The Cliff på Santorini. Alle rommene på dette hotellet har sin egen veranda med fantastisk utsikt over vulkankrateret og havet.

Hotellet ligger i byen Fira, omgitt av den nydelige hvite og blå bebyggelsen som Santorini er så kjent for.

On The Cliff fra 1031 NOK per rom per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille og lese mer.

Grindavik, Island

En annen måte å nyte jordas spektakulære fenomener på, er ganske enkelt å rette blikket opp mot himmelen. Dra til Island for å oppleve det berømte nordlyset, og tilbring en uforglemmelig natt under stjernene.

Bo på Geo Hotel Grindavík og nyt det magiske fargespillet til nordlyset. Grindavík er en idyllisk fiskerlandsby på den sørvestlige kysten av Island, med en livlig og travel havn og fantastisk natur. Geo Hotel Grindavik ligger perfekt plassert for reisende som ønsker å utforske det vakre området.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer