De fleste søtmonser vil nok være enige i at sjokolade er en godbit som virkelig fortjener en egen hedersdag. Sjokoladen kommer opprinnelig fra Sør-Amerika, der den har en flere tusen år lang historie bak seg, men i dag dyrkes det kakaobønner i tropiske soner over hele verden.

I forbindelse med Den internasjonale sjokoladedagen den 13. september har ekspertteamet hos Hotels.com™ laget en oversikt over hoteller med helt spesielle sjokoladeopplevelser.

Hotel Sacher Wien, Wien, Østerrike

Dette familieeide, ikoniske og luksuriøse hotellet er opprinnelsesstedet til den originale Sachertorte. Gjestene kan smake og oppleve denne godbiten på den kjente Café Sacher eller prøve en kalorifri utgave i form av en «Time-To-Chocolate»-behandling i Sacher Boutique Spa. Hotel Sacher Wien ligger i hjertet av Wien, rett over gaten fra operahuset Wiener Staatsoper.

Overnatting på Hotel Sacher Wien koster fra 5242 kr. per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Boucan by Hotel Chocolat, St Lucia

Boucan By Hotel Chocolat (bildekilde: hotels.com)

Hvis du virkelig vil skjemme deg bort, bør du dra til Boucan by Hotel Chocolat for å oppleve alt som har med sjokolade å gjøre. Denne resorten er kun for voksne og ligger på området til en kakaoplantasje som fremdeles er i drift. Ferske kakaobønner og sjokolade spiller dermed en viktig rolle både i maten og i spabehandlingene på dette overnattingsstedet.

Overnatting på Boucan by Hotel Chocolat koster fra 5264 kr. per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Rosas & Xocolate Boutique Hotel, Merida, Mexico

Rosas & Xocolate Boutique Hotel (bildekilde: hotels.com)

Reis til kakaobønnens og sjokoladens opprinnelsesland! På Rosas & Xocolate Boutique Hotel er sjokolade en stor del av opplevelsen. I spasenteret kan gjestene for eksempel få egne Xocolate-manikyrer som tar i bruk sjokolade.

Overnatting på Rosas & Xocolate Boutique Hotel koster fra 2440 kr. per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

The Chocolate Boutique Hotel, Bournemouth, Storbritannia

The Chocolate Boutique Hotel (bildekilde: hotels.com)

Dette hotellet med sjokoladetema byr på noen helt unike opplevelser. Gjestene har tilgang på en sjokoladefontene som de kan dyppe jordbær eller marshmallows i. The Chocolate Boutique Hotel tilbyr også sjokolade-workshops for de som vil lære mer om denne fantastiske delikatessen.

Overnatting på The Chocolate Boutique Hotel koster fra 485 kr. per rom per natt.* Gå til Hotels.com for å bestille.

Kommentarer