SAS, Scandinavian Airlines System, forlenger samarbeidsavtalen med serviceselskapet Sodexo for oppdrag på Gardermoen, Kastrup, Arlanda og Landvetter. Oppdraget omfatter flyrenhold og andre nærliggende tjenester for SAS samt andre flyselskap som har samarbeidsavtale med SAS Ground Handling.

Airport services - Sodexo - SAS - Ground handling
SAS forlenger avtalen med Sodexo (bildekilde: sodexo)

SAS og Sodexo har hatt et tett samarbeid gjennom mange år. Partnerskapet startet på Arlanda på slutten av 70-tallet og har gjennom de siste årene ekspandert til også å gjelde de andre store flyplassene i Skandinavia. I Norge har vi utført flyrenhold for SAS siden 19998

- Vi er veldig tilfreds med at vi har fått forlenget tillit og mulighet til å videreutvikle vårt samarbeid med SAS. Vi skal løfte samarbeidet til et nytt nivå, sier Thomas Havnegjerde er administrerende direktør Sodexo Norge og som leder den nordiske transportvirksomheten i Sodexo.

I tillegg til at SAS forlenger avtalen på flyrenhold har Sodexo fått oppdraget med å drive SAS sine tre lounger på Arlanda i Stockholm. Kontrakten omfatter mat og drikke samt gjesteservice.

Den nye avtalen trer i kraft 1.november 2019 og gjelder for tre år med mulighet for to års forlengelse. Avtalen om loungene trer i kraft 1.februar 2020.

Flere saker om SAS finner du HER

Kommentarer