Flyselskapet Norwegian søker 50 nye kabinmedarbeidere før sommersesongen 2022. Siden mai har Norwegian opplevd en kontinuerlig etterspørsel av flyreiser, og med en fortsatt positiv trend også inn mot neste sommer.

Kabinansatte - Cabin crew - Norwegian Air Shuttle
Sommersesong er ensbetydende med høysesong for reisende, samtidig som det er en tid for ferieavvikling. Nå søker Norwegian etter flere kabinansatte for sommeren 2022 (Foto: Norwegian Air Shuttle)

– Å være kabinansatt er en ansvarsfull og servicerettet jobb. Våre kabinansatte har et særskilt ansvar for passasjerenes sikkerhet, og sørger for at hver enkelt passasjer har en god reiseopplevelse, sier Guro Poulsen, konserndirektør People, i Norwegian.

Sommeren 2022 vil Norwegian ha destinasjoner i 35 land og trafikkere omkring 270 ruter. I Europa flyr Norwegian til Malaga, Wien, Berlin, London, Vilnius, Edinburgh, Barcelona og Roma for å nevne noen av destinasjonene, og i Norge og Norden flyr selskapet til alle hovedstedene, i tillegg til byer som Oulu, Lulea, Umeå og Billund.

Sommerjobben i Norwegian passer for de som ønsker å bli kjent med en unik arbeidsplass. Søkere som vinner frem og blir tilbudt en jobb, må være forberedt på å inngå i selskapets turnusordning for kabinansatte i perioden mai/juni til og med oktober. Alle som ansettes vil være tilknyttet basen i Oslo, og arbeidssted vil være om bord i selskapets Boeing 737-800 fly i luftrommet over hele Europa.

Søkere må være over 20 år. Fra intervjurundene går kandidatene videre til å delta på nødvendig kurs og opplæring.

Les mer på Norwegians nettsider som du finner HER

Flere nyheter og artikler om Norwegian finner du HER

Kommentarer