CNN stilte spørsmålet «Hvilke byer bør du dra til hvis du vil svømme?» og kåret Amager Strandpark i København til verdens beste svømmedestinasjon. Smedsuddsbadet («Smedis») og Oxhålsbadet i Stockholm, med en historie som går helt tilbake til 1743, kom på en hederlig ellevte plass.

Overnattingsekspertene hos Hotels.com™ har plukket ut et utvalg hoteller i Stockholm og København, som lar deg plaske rundt innendørs hvis vannet i sjøen blir for kaldt.

DGI Byens Hotel, København

DGI Byens Hotel, København (bildekilde: hotels.com)

Hvis du foretrekker en behagelig innendørstemperatur når du skal bade, er DGI Byens Hotel det perfekte hotellet for deg! Med plaskebasseng, vanntrampoliner og stupebrett tilbyr dette hotellet moro for både store og små.

DGI Byens Hotel fra 1187 NOK per rom per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille.

Tivoli Hotel, København

Tivoli Hotel, København (bildekilde: hotels.com)

Tivoli Hotell har noe for enhver smak og er derfor blitt en familiefavoritt. I tillegg til sin sentrale plassering, har hotellet et stort innendørsbasseng som gjestene kan bruke.

Tivoli Hotel fra 1897 NOK per rom per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille.

Grand Hotel Stockholm

Med sitt luksuriøse innendørs bassengområde og et fullservice spa, er velrennomerte Grand Hotel Stockholm en harmonisk oase som er verdt å besøke etter å ha boltret seg på stranden en hel dag.

Grand Hotel Stockholm fra 1760 NOK per rom per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille.

First Hotel Reisen, Stockholm

First Hotel Reisen, Stockholm (bildekilde: hotels.com)

Denne gamle, herskapelige bygningen er plassert i Gamla stan, med utsikt over både Østersjøen og Mälaren. Hotellbygningen er flere hundre år gammel, med et helt unikt bassengområde plassert i bygningens hvelv.

First Hotel Reisen fra 1840 NOK per rom per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille

Kommentarer