Quality Hotel Residence har hatt en langt bedre sommer enn forventet. Både tilreisende og lokalbefolkning har benyttet seg av sentrumshotellet i mye større grad. Stor aktivitet i Sandnes sentrum og økning i antall familier som reiser til Sandnes kan være grunnen til økningen.

Quality Hotel Residence ligger midt i Sandnes sentrum, like ved Byterminalen og havnen (bildekilde: Quality Hotel)

Quality Hotel Residence har doblet antallet boende gjester sammenlignet med juli i 2018 og leverte høyeste beleggsprosent på flere år. Med tanke på at både Blinkfesitvalen og EM i friidrett havnet i august måned, gir dette positive ringvirkninger for Sandnes.

Dette er tall vi er stolte av å legge frem. Vi ser en tydelig endring i markedet og merker at familiesegmentet er økende, samtidig som det er stor aktivitet i regionen. Vi hadde ikke tatt høyde for dette da vi la kabalen før sommeren, så jeg har har svettet litt ekstra i sommer, og det er akkurat sånn det skal være“, sier Michael Holm, Hotelldirektør, Quality Hotel Residence.

Michael Holm tiltrådte den 1. januar 2019 direktørstillingen ved Quality Hotel Residence (bildekilde: quality hotels/choice.no)

Quality Hotel Residence jobber aktivt med å kaste lys over Sandnes, og oppfordrer alle til å bruke byen i større grad. I løpet av 2019 har Quality Hotel Residence i høytider og ferieperioder invitert sandnesgaukene inn på “Nabofrokost”, et konsept hvor lokalbefolkningen inviteres inn på rimelig hotellfrokost for en prat og en mer urban tilnærming til byen;

– Siden vi startet med “Nabofrokost” har nærmere 500 lokale Sandnesgauker vært innom på nystekte lapper og eggerøre, og vi ser at tilbudet blir stadig mer populært. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre Quality Hotel Residence til samlingspunktet i Sandnes og gleder oss til en spennende høst med mye forskjellig på menyen”, sier Holm.

Med en rekke arrangementer og konsepter på trappene, ser aktivitetsnivået ut til å holde koken utover høsten. Vegan Weekend, 100-ugå og Julelunsj for til inntekt for Byprestene, er noen av de store arrangementene på Quality Hotel Residence denne høsten.

Les også: Michael Holm tidenes yngste hotellsjef i Quality Hotel

Flere saker om Quality Hotels finner du HER

Kommentarer