Om litt over en måned er Vings sommersesong i gang, men det er ikke bare årets sommerferie som kan bestilles. Allerede nå ser Ving fremover mot sommersesongen 2022. Og i dag åpnes det for bestilling av neste års sommerreiser til de mest populære reisemålene ved Middelhavet. Det betyr at flere av Vings best likte konsepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. by Sunwing, samt flere andre populære hotell, allerede nå kan bestilles på ving.no. Og flere hotell vil bli lagt ut for salg fortløpende.

Familiehotellet Sunwing Alcudia Beach er en av nordmenns store feriefavoritter på Mallorca (Pressebilde: Vinggruppen)

Sommeren 2021 vil Ving tilby reiser fra de største flyplassene Oslo-Gardermoen, Bergen, Stavanger og Trondheim, samt flere regionale flyplasser rundt om i landet.

– I år lanserer vi sommerreisene tidligere enn normalt, da vi ser en økt etterspørsel i salget av reiser også lenger frem i tid. Vi ser at charterbransjen har fått en renessanse da trygghet verdsettes høyt for tiden. Vi ser også at flere vil unne seg litt ekstra på ferien, med blant annet å oppgradere til et bedre hotellrom. Og det gjelder å være ute i god tid, selv med bestillinger til neste sommer, for de beste rommene på de mest populære hotellene går alltid først, sier Ingrid Osa, Brand Manager Ving.

De reisemålene som allerede nå kan bestilles med utvalgte hotell, er Kypros, Mallorca, Gran Canaria, Kreta, Tyrkia og Rhodos. Flere reisemål vil bli lagt tilgjengelig for bestilling etter hvert, deriblant Kroatia og flere små greske øyer.

Familier med barn sverger til Vings familiekonsept med Lollo & Bernie

Sommersesongen, spesielt juni til august, er fremfor alt barnefamilienes store reiseperiode og hos Ving utgjør denne kundegruppen i gjennomsnitt 36 prosent av de som bestiller en reise. Mange av dem (37 prosent) bor på Vings egne konsepthotell for familier, de populære Sunwing Family Resorts og O.B.C. by Sunwing, som finnes på flere av de store reisemålene ved Middelhavet.

Hotellene frister ikke bare med fine rom, god mat, treningsmuligheter og aktiviteter for hele familien – det er også her du kan møte barnas favoritter Lollo & Bernie. De inviterer barna med til barneklubben og andre aktiviteter som Lollo & Bernies Mini Disco og skattejakt. En annen stor kundegruppe er voksne som reiser uten barn. Til dem kan Ving tilby det populære hotellkonseptet Sunprime Hotels – hotell skreddersydd for voksne. To av disse finner du blant annet på Mallorca.

Kommentarer