Er du på storbyferie om sommeren er det deilig å kunne synke ned i et svømmebasseng og nyte utsikten etter en dag med severdigheter og shopping.

Her er listen over de beste hotellene med utendørsbasseng på et utvalg spennende storbyreisemål.

Splendid Hotel, Nice

På Hotell Splendid i Nice kan du hoppe rett i bassenget etter en tur langs strandpromenaden før kveldens opplevelser står for tur.

Gran Melia Victoria, Palma

Mallorcas «mini-Barcelona» byr på spennende kultur og hete temperaturer. Da er det deilig å kunne avkjøle seg i Bassenget på Gran Melia Victoria, et førsteklasses hotell med utsikt over strandpromenaden.

Sofitel Lounge & Spa, Marrakech

Sagnomsuste Marrakech har også en moderne side med trendy hotell med avkjølende oaser som luksuriøse Sofitel Lounge & Spa, der du kan besøke det lekre spaet eller ta livet med ro ved bassenget.

Tivoli, Lisboa

Med beliggenhet på Lisboas mest kjente aveny, Avenida da Liberdade, er luksushotellet Tivoli et opplagt valg for den som vil oppleve den typiske, portugisiske kulturen og samtidig kunne ta en dukkert mellom alle severdighetene.

Empire Hotel, New York

På det moderne designhotellet Empire Hotel kan du nyte takterrassen med bar, basseng og spektakulær utsikt, en herlig avveksling fra New Yorks trafikk og varme gater.

Cannes Riviera Hotel, Cannes

På Riviera Hotel har du alt du kan ønske deg med takterrasse med basseng der du har vakker utsikt over byen og har gangavstand til shopping, fornøyelser og Croisette-stranden.

 

TRYP Barcelona Condal Mar Hotel, Barcelona

I hete Barcelona kan du du nyte solsengene og bassenget på den flotte takterrassen med utsikt over blant annet Sagrada Familia og Port Olimpic på TRYP Barcelona Condal Mar Hotel.

Grand Hyatt Istanbul, Istanbul

Etter en dag i byen der øst møter vest kan du legge deg ved det innbydende bassenget på Grand Hyatt Istanbul, ta et besøk i hamamet og nyte en bedre middag i restauranten.

Emperador, Madrid

Mellom museumsbesøk og tapasbarer er det deilig å kunne stupe i bassenget på toppen av Emperador, et hyggelig hotell midt i hjertet av den spanske hovedstaden.

 

Kommentarer