Planlegging av årets sommerferie er godt i gang og akkurat nå er det familiehoteller som selger best hos reisearrangøren TUI. Nærmere 50 prosent av reisearrangørens sommerkunder er barnefamilier, og her er listen over de mest populære hotellene akkurat nå. Samtlige av disse hotellene er bærekraftsertifisert, oppholdet er klimakompensert og hotellene er særlig tilrettelagt for de som reiser med barn.

TUI Family Life Aegean Park på Rhodos (Pressebilde: TUI)

–  Alle som har reist med små barn vet at det er mye å tenke på. Viktigst av alt er at både store og små skal ha en minnerik og fin ferie. Det er ikke overraskende at det er akkurat disse hotellene som er mest populære akkurat nå, de har noe for alle, sier Usman Jasrae Head of Digital Sales and Marketing i TUI Norge.

TUI Family Life Aegean Park

TUI Family Life Atlantica Aegean Park ligger rett ved Kolymbiastranden. Her bor du på et av TUI`s mest populære familiehotell med badeland, svømmeskole, sport og treningstimer med Les Mills. All inclusive med barnebuffé er inkludert.

Blue Star Euphoria resort

Femstjerners all inclusive og herlige bassengområder! Blue Star Euphoria Resort er et strandnært hotell med flere basseng, badeland og rom for store familier.

På toppen av vannsklia i Blue Star Euphoria Resort på Kreta (Pressebilde: TUI)

Et moderne hotell for deg som vil kombinere sol, bad og trening. Her bor du rett ved havet utenfor Kolimbari på vestre Kreta og kan bestille swim up-rom hvis du vil ha litt ekstra luksus. All inclusive med mat og drikke fra flere restauranter er inkludert.

TUI Family Life Alcudia Pins

TUI Family Life Alcúdia Pins ligger i et rolig og barnevennlig område rett ved den hvite Playa de Muro-stranden. Stranden er bred, langgrunn og milelang.

Hotellet har fem restauranter med ulike temaer, en coffee shop ved stranden og flere take away-barer som er åpne fra morgen til kveld.

TUI Family Life Aegean Park på Rhodos (Pressebilde: TUI)

TUI Family Life Pascha Bay

TUI Family Life Pascha Bay ligger rett ved stranden utenfor Alanya. Hotellet har et enormt bassengområde, vannsklier, treningsrom, barneklubber, The Hangout for tenåringer, svømmeskole og aktiviteter for hele familien.

Mange gjester betrakter Pascha som sitt andre hjem, noe som merkes på den familiære stemningen. Når barna er sammen med venner kan du benytte sjansen til å besøke treningsrommet med havutsikt, nyte en massasje i hotellets nye spa eller slappe av i voksensonen.

Blue Star Mare Village

Blue Star Atlantica Mare Village ligger rett ved en skjermet bukt. Hotellet passer både par og familier som ønsker et eksklusivt all inclusive-hotell. Omgivelsene er rolige, men det er kort vei til Ayia Napa.

Du kan bestille store, komfortable suiter med direkte utgang til basseng. Rommene med swim up, bassengene og stranden er det som gjestene setter mest pris på.

Les flere saker om TUI HER

TUI Family Life Aegean Park på Rhodos (Pressebilde: TUI)

Kommentarer