Flyselskapet BRA starter sommerflyvninger til Scandinavian Mountains Airport Sälen – Trysil fra flere svenske lufthavner. Flyvningene starter den 4. juli.

ATR 72 - Turboprop -  BRA - FlygBRA - Sverige
Flyselskapet BRA lanserer sommerflyvninger til Scandinavian Mountains Airport i Sälen – nær grensen til Norge (Foto: Flyselskapet BRA)

Trenden med å feriere hjemme i Skandinavia på sommeren vokser seg sterkere og sterkere for hvert år. Flere og flere etterspør i tillegg en aktiv ferie i fjellet året rundt. SkiStar gjør derfor sin største sommersatsing noensinne med konseptet Sports & Adventures med oppstart denne sommeren i Trysil, Sälen og Åre.

At BRA velger å satse på sommerfly med to nye linjer til Scandinavian Mountains Airport gjør det enda enklere og smidigere for gjester som foretrekker å reise med fly til SkiStar i Sälen og Trysil.

– Vi ser virkelig frem til å introdusere SkiStar Sports & Adventures for alle gjester som setter pris på en aktiv ferie om sommeren med familie og venner hos oss, i vårt fantastiske fjellmiljø. Vi ser at interessen for å besøke oss om sommeren er stor og våre boalternativ med både hotell, leiligheter og hytter bookes bra i sommerukene. Når vi dessuten kan tilby gjestene en raskere og smidigere reise med fly til oss i Trysil og Sälen, kommer interessen definitivt til å øke ytterligere, sier Stefan Sjöstrand, administrerende direktør for SkiStar AB.

I perioden 4. juli til 15. august flyr BRA fra både Stockholm – Bromma og Ängelholm på torsdager og søndager. Reisene bookes på www.flygbra.se

– Som aktiv deleier i Scandinavian Mountains Airport er det viktig for oss å være med i utviklingen mot en bærekraftig flyindustri. Derfor føles det ekstra gledelig at BRA’s målsetning er å fly helt fossilfritt innen 2030 og samme år ha sitt første kommersielle el-fly i luften. Det er en reise vi gjerne vil være med på som en del av SkiStars arbeide for mer bærekraftige fjellopplevelser, avslutter Stefan Sjöstrand.

Mer fakta om SkiStar Sports & Adventures

SkiStar Sports & Adventures tilbyr et utvalg av aktiviteter fra en golf-instruksjon til en løpetur på fjellet, der gjesten etterpå kan fortsette sitt eventyr med for eksempel en tur i klatreparken eller lek i pumptrackbanen, for dernest å avslutte med en sykkeltur.

For barna er selvsagt Valle med i sommeraktivitetene med fokus på å bevege seg og lære om naturen i Valle Kids Club (finnes kun i Sälen sommeren 2021). Året etter blir det Valles Kids Club i Trysil og på de andre destinasjonene også. På Radisson Blu Resort Trysil vil Valle ha aktiviteter under sommerukene allerede i år.

SkiStar har også Teen Camp Bike for de litt eldre barna som vil teste sykling i alle former. Når aktivitetene er utført kan den som vil la seg friste til litt massasje eller et bad i opplevelsesbadet for deretter å sove godt i en av SkiStars fantastiske bomuligheter, som for eksempel Radisson Blu Resort Trysil.

Les mer om sommerens nyheter hos Skistar HER

Kommentarer