Det betaler seg å være ute i god tid når sommerferien for 2019 skal bookes. Star Clippers premierer alle som bestiller tidlig med “early booking”-rabatter på opp til 20%. Seil mot nye spennende eventyr med Star FlyerStar Clipper eller Royal Clipper som blant annet setter kursen mot Sydøst-Asia, Middelhavet og tilbyr seilaser over Atlanterhavet.

Deadline for “early booking”-rabatt er 31. januar 2019

Star Clippers i Venezia (Bildekilder: unitedspiritnordic.com/starclippers.com)

Sydøst-Asia med 10-20% rabatt

Få fornøyelsen av Bali, Borneo og Singapore med Star Clipper og oppnå opp til 20% rabatt på en “early booking”-seilas. Tropeskoger, øyriker og uspolerte strender venter på deg i Sydøst-Asias eksotiske verden.

Seil mellom de grønne klippe- og vulkanøyene og kom helt tett innpå marinelivet på snorkelutflukter i det krystallklare vannet. En seilas i Sydøst-Asia byr på enestående øyeblikk hvor du kan oppleve lyserød sand på Indonesias Pink Beach eller møte naturens drager, komodovaranen.

Det finnes mange muligheter for aktiviteter når skipet ligger for svai hvor du kan prøve padlebrett, dykke og snorkle, stå på vannski eller seile i kajakk.

Tilbake på skipet ser du frem til lekre måltider i den imponerende spisesalen som er utsmykket med messing og fløyel. Se frem til en opplevelse for livet.

Middelhavet med 10-20% rabatt

Er det tid til å gjenoppdage Middelhavets perler, så benytt “early booking”-rabatten til en seilas under varme himmelstrøk i Europa. Seil langs Kroatias kyst på en 7 netters rute fra Venezia, og besøk idylliske landsbyer og usjenerte strender med klart vann på Losinj.

Opplev Romas storhet på en majestetisk seilas med Royal Clipper, eller få motorsuset med fra Monaco når Formel 1 Grand Prix-finalen trekker gjester til byen.

Kan du ikke velge, er seilasen tvers gjennom Middelhavet noe for deg. Her setter Star Flyer kurs mot Athen fra Malaga og legger blant annet veien forbi Ibizas festlige øyliv, Sardinia og Malta før man kaster anker ved Hellas’ hovedstad, Athen.

Atlanterhavsseilas med 20% rabatt

Her får du mellom 15-20 netter ombord på en nesten rensende ferieopplevelse, med hav overalt omkring deg. Seil fra étt kontinent til et annet mens bølgene utgjør bakgrunnsmusikken.

Begynn seilasen i Lisboa, Europa, og opplev den sydlige ruten forbi Marokko og Kanariøyene før du går i land på Barbados i Karibia. I samme periode byr den nordlige seilasen med Star Flyer på “øyhopping” fra St. Maarten til Ponta Degada, for å legge til i Malaga, Spania.

Denne seilasen gir mulighet for å riktig koble av og nyte livet ombord. Velger du det mindre skipet Star Flyer, blir du kjent med dine medpassasjerer og etablerer kanskje nye vennskap. De intime rammene setter en romantisk stemning og fører deg tilbake til den legendariske tiden hvorfra seilskipene har sin inspirasjon.

Den flotte femmasteren Royal Clipper byr på litt ekstra ombord, foruten rikelig plass til å være seg selv og bli oppslukt av livet til havs.

Les flere saker om Star Clippers HER


Kommentarer