Verdens største cruiseskip og mobilen som nøkkelkort er noen av neste års cruisenyheter hos Ving, som har doblet salget av cruisereiser siden oppstarten i 2014.

Tonje Løkaas Fossum (ving.no)

Royal Caribbean presenterte nylig verdens største cruiseskip, Symphony of the Seas. På samme tid lanserte Celebrity Cruises et av de mest moderne skipene på markedet, Celebrity Edge. Allerede nå kan du bestille cruise med begge skipene med ruter i Middelhavet og Karibia hos Ving.

Markedsdirektør i Ving, Tonje Løkaas Fossum, mener økt kunnskap og enkel bestilling er blant årsakene til at cruise blir stadig mer populært.

— Mange er opptatte av at det skal være enkelt å både reise på ferie og bestille den. Ving tilbyr pakker der både flybilletter, hotellovernattinger og cruise er inkludert. Cruise er også en enkel og behagelig måte og se og oppleve mest mulig på i ferien, sier Fossum.

Moderne teknologi om bord

På Celebrity Edge blir nøkkelkortene erstattet med passasjerens egen smarttelefon. Mobilen vil også kunne brukes til å slå av og på lyset i lugaren og til å bestille frokost, utflukter og treningstimer.

Celebrity Edge introduserer også ha en helt ny type lugarer, Infinite Verandaâ„ , der du kan gjøre om en del av lugaren til balkong ved å trykke på en knapp, og dermed få tilgang til sjøbrisen når du måtte ønske det.

— Nordmenn stiller stadig høyere krav til ferien, og vi tror gjestene vil sette pris på at rederiene nå satser på å gjøre reisen enda enklere med smarte løsninger. Vi tror også at mange vil synes det er stor stas å reise på cruise med verdens største cruiseskip, fortsetter markedsdirektøren.

Les også: Transatlantisk charterkryssning nyhet hos Ving

Cruise i Middelhavet med verdens største skip

Symphony of the Seas sjøsettes våren 2018 med ruter i Middelhavet og aktiviteter som Ultimate Abyss — verdens største rutsjebane til havs, surfesimulator og zipline som passasjerene kan teste ut mellom stoppene. Vinteren 2018/2019 vil skipet sette kurs mot eksotiske Karibia.

Celebrity Edge vil seile i Karibia med avreise fra Fort Lauderdale og stoppe i blant annet Puerto Rico, Bahamas og på St. Maarten fra og med desember 2018.

Priseksempel, Symphony of the Seas:

Cruise fra Barcelona med stopp i Palma, Marseilles, Firenze, Roma og Napoli, kr. 9 500 pr. person i innvendig lugar med avreise i oktober 2018.

Les mer om cruiseskipene HER og HER 

Kommentarer