Ølentusiaster som planlegger å besøke Florida denne vinteren, kan i området rundt Fort Myers og Sanibel i det sørvestlige Florida besøke ikke mindre enn 25 forskjellige lokale bryggerier.

Det finnes rundt 25 lokale bryggerier i og rundt Fort Myers i Florida. Ikke verst for en by med knapt 50.000 innbyggere ((bildekilde; cityftmyers.com/visitflorida.com/related.dk))

I Bonita Springs finner du blant annet Momentum Brewhouse, som i tillegg til spesialøl også byr på brettspill, arkadespill og livemusikk. Dessuten kan man onsdag til søndag nyte ølet med mat fra ulike matvogner som serverer alt fra mexicansk og cubansk til skalldyr og pølse i brød.

Nettsiden til Momentum Brewhouse finner du HER og Facebooksiden ligger HER

Hvis du er glad i både yoga og øl, arrangerer det familieeide Old Soul Brewing i Fort Myers yogaleksjoner hver søndag kl. 11—12. Det koster 15 USD å delta, og prisen inkluderer en kombucha (fermentert te) eller en ale-øl, som er bryggeriets spesialitet.

Nettsiden til Old Soul Brewing finner du HER og Facebooksiden ligger HER

Et annet av områdets populære mikrobryggerier er Bury Me Brewing i Fort Myers, som kombinerer gamle bryggeritradisjoner med innovative ideer — og kun produserer små partier av hver øl.

Nettsiden til Bury Me Brewing finner du HER og Facebooksiden ligger HER

Du finner en oversikt over alle områdets bryggerier HER (ekstern lenke) 

 Les mer om Fort Myers HER og HER, samt  om Florida HER  - Les flere saker om Florida HER  og om Fort Myers HER

 

Kommentarer