Clarion Hotel Oslo har gjort om et av sine hotellrom til massasjestudio som følge av et samarbeid med selskapet Squeeze, som tilbyr drop in-massasjer på ulike steder i Oslo.

Squeeze - massasje - Clarion Hotel Oslo - 2020
Justyna Koszczynska har master i fysioterapi og er klinikksjef ved Squeeze’s avdeling på Clarion Hotel Oslo (bilde: choice.no)

– Vi hadde ledige hotellrom og Squeeze trengte flere massasjerom. I den uvanlige situasjonen vi og resten av hotellbransjen står i er det spennende og nødvendig å utfordre normen for hva et hotell skal inneholde og være. Nytenkende løsninger kan løse nye utfordringer, sier Robert Holen, hotelldirektør på Clarion Hotel Oslo.

I Squeeze fant Holan og hans kollegaer en innovative partner som hotellgjester kan få gleden av å prøve ut under sine hotellopphold. Samtidig kan Oslos innbyggere kombinere en god massasje med en kikk på Bjørvika-hotellet som åpnet dørene i august 2019.

Squeeze - massasje - Clarion Hotel Oslo - 2020
Ser frem til samarbeid: klinikksjef og massasjeterapeut Justyna Koszczynska, COO i Squeeze AS Henrik Apall og hotelldirektør på Clarion Hotel Oslo Robert Holan. (bilde: choice.no)

Kunder som ønsker massasje booker via massasjekjedens hjemmeside og får hotellet opp som alternativ i tillegg til de andre klinikkene i Oslo.

– Mange forretningsreisende og andre hotellgjester savner et profesjonelt og lett tilgjengelig massasjetilbud. Samtidig er det få hoteller som har massasje som del av egen drift. Vi tror dette blir en vinn-vinn for alle, sier Henrik Apall, COO i Squeeze AS.

Squeeze har over 5000 medlemmer som abonnerer på månedlig massasje i Norden. Selskapet springer ut fra oppstartsmiljøet Askeladden & Co.

Kommentarer