Nå har matentusiaster enda større grunn til å besøke Dubai, ettersom tilbudet av kulinariske opplevelser utvides ytterligere med restauranter med mat fra hele verden.

Chebab - Dubai -restauranter - Illustrasjon
Chebab i Dubai (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Kinara by Vikas Khanna er JA Lake View Hotels nye signaturrestaurant. Her får du en moderne vri på tradisjonell indisk mat under ledelse av Michelinkokken Vikas Khanna.

Les mer HER og HER

I Jumeirah er det nabolagsrestauranten REIF som tilbyr ukonvensjonell japansk mat med en daglig meny og en eksklusiv «chef’s table»-meny.

Les mer om REIF HER

Når man først er i Dubai, passer det bra å spise tradisjonell emiratisk mat, noe restauranten Camel Station i Dubai Mall serverer. Blant rettene på menyen finner du kamelsalat, kamelburgere med burrataost, sopp og ruccola samt kamelpizza med mozzarella, sprø løk, urteaioli og karamellisert løk.

Les mer om Camel Station HER

I ikoniske Burj Khalifa ligger den 23.500 kvadratmeter store restauranten 3BK, som har gulv-til-tak-vinduer med utsikt over Dubai Fountain.

Les mer om 3BK HER

Restauranten Meshico i The Pointe gir meksikanske teknikker en moderne vri og hyller kjøkkenets chili, sauser, krydder og aromatiske urter i et toetasjers lokale som er inspirert av det gamle Aztekriket.

Les mer om Meschico HER

For de som vil spise grønt, har restauranten Veganity i City Walk over 200 retter fra alle verdensdeler – for eksempel acai-boller, vegansk «kjøttkakepasta», gnocchi og pannekaker.

Les mer om Veganity HER

Les også: Vegetarisk kafé med parisisk stemning i DubaiFamilievennlige restauranter i DubaiDubai fremheves på Lonely Planets «Best in Travel»-liste for 2020

Les mer om Dubai HER – Les flere saker om Dubai HER og HER

Kommentarer