Address Sky Views, TAJ JLT Hotels, Paramount Hotels & Resorts Dubai og Andaz Dubai The Palm er fire av de nyeste hotellene i ørkenmetropolen Dubai.

Address Sky Views - Luksushotell - Dubai - 2019
Address Sky Views har 166 rom og toppetasjen byr på 360 graders utsikt over Dubai (bildekilder: visitdubai.com/related.dk)

Å velge hotell er ikke alltid det enkleste, spesielt i Dubai, hvor det stadig bygges nye, imponerende hoteller.

Blant de aller nyeste er Address Sky Views i Downtown Dubai, som ble åpnet i desember 2019. Her finner du 166 rom, et fantastisk utsiktspunkt, et evighetsbasseng og restauranter med 360 graders utsikt over Dubai – designet av arkitektene bak Burj Khalifa.

Les mer om Adress Sky Views HER

I desember 2019 åpnet også Taj Jumeirah Lakes Towers, der 17 etasjer i den totalt 46 etasjer høye bygningen utgjør et hotell med 200 rom og suiter.

Les mer om Taj Jumeirah Lakes Towers HER

Det nyåpnede Paramount Hotels & Resorts Dubai tilbyr en unik opplevelse med Hollywood-glamour, der et av de 823 rommene er dedikert den ikoniske mafiafilmen Gudfaderen fra 1970-tallet, og en annen heter «Producer’s Suite» og har et privat visningsrom og hamam.

Les mer om Paramount Hotels & Resorts Dubai HER

For besøkende som ønsker å være i nærheten av Dubais attraksjoner som Jumeirah Beach, Dubai Marina, Dubai Mall, Mall of the Emirates og Marina Mall, er Andaz Dubai The Palm perfekt. Hotellet har 15 etasjer med 217 rom og 116 leiligheter.

Les mer om Andaz Dubai The Palm HER

Les mer om Dubai HER  –  Les flere saker om Dubai HER og HER

Kommentarer