Star Clippers vil anløpe flere nye havner sommeren 2020. Seilingene i Europa vil nå inkludere Stintino på Sardinia, Propriano i Korsika, samt Vis, Krk og Zadar i Kroatia. I Sørøst-Asia vil Star Clippers for første gang anløpe Kambodsja, samt nye havner i det thailandske, malaysiske og indonesiske øyriket.

Star Clipper for fulle seil mot nye cruiseeventyr sommeren 2020 (Bildekilder: unitedspiritnordic.com/starclippers.com)

Rederiet Star Clippers driver tre flotte seilskip og seiler i Karibia, Middelhavet og Sørøst-Asia, og gjør til og med transatlantiske seilinger på våren og høsten.

Flaggskipet Royal Clipper vil igjen seile i det vestlige Middelhavet i løpet av sommeren 2020, med seilinger fra Venezia til Roma (Civitavecchia), samt besøk til Slovenia, Kroatia, Montenegro, Hellas og Italias kyst med øyer.

De to mindre søsterskipene, Star Flyer og Star Clipper vil seile i Øst-Middelhavet og Sørøst-Asia sommeren 2020. 

Star Flyer besøker de greske øyer og Tyrkia. Star Clipper vil seile igjen i Indonesia, Thailand og Malaysia, med besøk til mange nye destinasjoner. Skipet vil kaste anker på uberørte strender og idylliske øyer.

Sommeren 2020 vil Star Clipper for første gang anløpe Kambodsja hvor havnebesøkene finner sted i Koh Rong, et paradis med dyreliv og tette skoger, omgitt av 61 km paradisstrender, samt Sihanoukville, en kystby med en nesten uavbrutt rekke strender.

Det er også mulighet for passasjerer å ta en utflukt til Angkor Wat-tempelet.

Star Clippers eier og administrerende direktør, Mikael Krafft, sier:

– Vi har en veldig lojal kundekrets hvor 64% av gjestene er «repeaters» som har seilet med oss >>to ganger eller mer. Heldigvis kan vi takket være våre relativt små skip, kaste anker i havner som ikke er tilgjengelig for de større cruiseskipene, noe som betyr at vi hele tiden kan variere ruter. Sommeren 2020 ser ut til å bli enda en spennende selingssesong for oss. Reservasjonene har allerede begynt å komme inn, og de nye destinasjonene vil sannsynligvis selge ut først.»

Flere saker om Star Clippers finner du HER

Kommentarer