Flyselskapet Emirates markerer FNs “Small and Medium Enterprises Day»- dagen for små og mellomstore bedrifter, ved å gi et ekstra insentiv for å bli med i deres Emirates Business Rewards-program. SMB-er har en viktig rolle i å få verden tilbake til normalen etter pandemien, og de som blir medlemmer i programmet mellom 27. juni og 27. juli 2021 får nå 10 000 Business Rewards-poeng i startbonus. Dette tilsvarer en tur-retur-billett på Economy Class fra utvalgte destinasjoner i Europa.

Innsjekk - Emirates - Business rewards
Med 10 000 Business Rewards-poeng i startbonus vil nye medlemmer få fordeler raskere (Foto: Emirates Airline)

– Etter hvert som Norge og flere andre land letter på reiserestriksjonene sees en økning i antall forretningsreiser, og SMB-er er en viktig gruppe som øker etterspørselen. Dubai har vært en nøkkeldestinasjon gjennom pandemien for Business Rewards-medlemmer og andre norske forretningsreisende. Først og fremst på grunn av muligheten til å «møtes i midten» med viktige kontakter fra for eksempel Asia. Dubai har vært åpent og en trygg destinasjon med infrastruktur i verdensklasse, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

For å kunne dra nytte av fordelene med Emirates Business Rewards, besøk denne siden. Programmet gir en rekke fordeler og det er enkelt å bli medlem. På nettsiden får man oversikt over hvordan man kan tjene poeng og programmet gir fleksibilitet rundt opptjening og bruk av poeng, samt mulighet for oppgraderinger, selv på bookinger i siste liten.   

Les flere nyheter og artikler om Emirates Airline HER

Kommentarer