Nå er “Årets Sommerby 2015” kåret av leserne til reisenettstedet Reiseguiden.no. Vinneren ble Stavern — for tredje året på rad. — Det var en spennende kåring med flere nye rekorder, sier Stine Berg, redaksjonsansvarlig på Reiseguiden.no.

Stine Berg (reiseguiden.no)

Stine Berg (reiseguiden.no)

Kåringen av “Årets Sommerby” satte ny rekord dette året. Hele  5800  var med og stemte, det er  500 flere enn i fjor. Den soleklare vinneren av tittelen “Årets Sommerby” ble Stavern. Dette var det  tredje året på rad Vestfoldbyen tok hjem seieren.

— De er verdige og stabile vinnere i en ganske så “kaotisk” toppliste, sier Stine Berg, redaksjonsansvarlig på Reiseguiden.no.

— Mange av byene på fjorårets topp-10 har forsvunnet og blitt erstattet med nye favoritter. En av de største overraskelsene er kanskje at storbyene Bergen og Oslo minsker i popularitet sammenlignet med de mindre byene på listen.

— Det er spennende at en så stor by som Bergen ikke er med på topp 10 og at Oslo bare er med på listen med nød og neppe, sier Stine Berg, redaksjonsansvarlig på Reiseguiden.no.

Kåringen av “Årets Sommerby” ble gjennomført i perioden 5.-22. mai på nettsiden Reiseguiden.no og det var 5.887 som var med og stemte på sin favoritt.

Tidligere saker: Kåringen av «Årets Sommerby 2015″ er i gang

Årets Sommerby 2015 — Topp 10

1.Stavern (1)

2.Kragerø (9)

3.Tønsberg (2)

4.Horten (Ny)

5.Fredrikstad (4)

6.Mandal (17)

7.Kristiansand (3)

8.Tvedestrand (Ny)

9.Sandefjord (6)

10.Oslo (8)

Kommentarer