Stena Line utvikler stadig servicen til sine kunder med nye og innovative løsninger.  På fartøyene Mecklenburg-Vorpommern og Skåne, som trafikkerer Trelleborg – Rostock  er det nå installert japanske sovekapsler.

Japanske sovekapsler på Stena Lines ferjer Mecklenburg-Vorpommern og Skåne. (bildekilde: stena line)

Stena Line er det første ferjerederiet som tilbyr sine kunder japanske sovekapsler. Tanken er at dette skal være en kostnadseffektiv måte å sove og hvile på under reisen. Sovekapslene kan bestilles allerede nå og er tilgjengelige fra den 1. april.

Sovekapslene, som er inspirert av japanske kapselhotell, er på to kvadratmeter og har plass til en person.

De japanske sovekapslene har plass til én person (bildekilde: stena line)

– Vi ser på dette som et innovativt tilbud for en kostnadsbevisst målgruppe, som verdsetter både komfort og privatliv, sier Martin Wahl, Travel Commercial Manager for region Tyskland i Stena Line.

Bagasjen kan oppbevares i låste skap på utsiden av sovekapselen. Køyene er utstyrt med madrasser og sengetøy, samt med aircondition, ladestasjon og WiFi.

– Dette kommer til å bli en perfekt måte for unge mennesker, backpackere eller campere til reise billig og komfortabelt  på. Men vi ser også en målgruppe i forretningsreisende, sier Martin Wahl.

Reisen mellom Trelleborg – Rostock tar seks til sju timer, avhengig av avreisetid. Det er en av de mest populære rutene mellom Tyskland og Sverige, spesielt i sommermånedene.

Les flere saker om Stena Line HER

Japanske sovekapsler på Stena Lines ferjer Mecklenburg-Vorpommern og Skåne som seiler på ruten mellom Trelleborg og Rostock. (bildekilde: stena line)

Kommentarer