Fem gjester, tre innleide ansatte og tre ansatte på Radisson Blu Resort Trysil har testet positivt på Covid-19. Som forebyggende sikkerhetstiltak og med bakgrunn i smittesituasjonen har hotellet fått beskjed fra kommuneoverlegen i Trysil om å stenge fra 5. til 11. januar.

Radisson Blu Resort Trysil
Som forebyggende sikkerhetstiltak og med bakgrunn i smittesituasjonen har Radisson Blu Resort Trysil fått beskjed fra kommuneoverlegen i Trysil om å stenge fra 5. til 11. januar. (Bilde: Radisson Hotel Group/Destinasjon Trysil)

– Vi har utarbeidet gode smittevernsrutiner, har implementert disse og øvd på rutinene, sier Maria Åhgren, general manager på Radisson Blu Resort Trysil.

– Uansett hvor godt forberedt vi er, så er vi aldri sikret mot et utbrudd under denne pandemien. Vi respekterer beslutningen fra kommuneoverlegen og har raskt iverksatt nødvendige tiltak.

– Vi vet at hotellet har gode smittevernsrutiner, men med stenginga av hotellet, kjøper vi oss nå tid for å få overblikk og kontroll, sier Hanna Rydlöv, kommuneoverlege i Trysil.

Gjester og ansatte er informert om situasjonen. Gjester på hotellet kan velge om de ønsker å reise hjem eller flytte til Radisson Blu Mountain Resort Trysil, som ligger på andre siden av Trysilfjellet.

Nye gjester i perioden hotellet er stengt vil bli henvist til Radisson Blu Mountain Resort Trysil.

Planen er at Radisson Blu Resort Trysil skal åpnes igjen mandag 11. januar.

Flere relaterte saker finner du HER, HER og HER

Kommentarer