Glem Maldivene, Seychellene eller Bali. I år går den ultimate bryllupsreisen eller kjæresteferien til Cookøyene. Øyene har markert seg med etableringen av en marinepark på størrelse med USA, og målet om å bli verdens grønneste reisemål. I tillegg satser paradisøyene på bryllup og bryllupsreiser. Så med sin grønne fokus, sine turkise laguner og hvite strender er Cookøyene som skapt for den ultimate kjærlighets ferien anno 2020.

Brudepar - Cookøyene - Stillehavet
Cookøyene midt ute i Stillehavet mellom New Zealand og Hawaii er som skapt for kjærlighet. (bilde: cookislands.travel)

Cookøyenes grønne fokus betyr grønnere hotell, grønnere aktiviteter og grønnere energi for alle som reiser hit på kjærlighetsferie forteller Lena Petersson i Cook Island Tourism

– I dag skal hvert 5.par som reiser til Cookøyene enten gifte seg eller så skal de på bryllupsferie. Det er kanskje ikke så rart. Øyene er så vakre at jeg fikk tårer i øynene da jeg fløy over øyene Aitutaki og Atiu. Jeg har sett mye, men dette går utenpå det meste. I tillegg så er det hoteller og bungalower i alle kategorier – også øko-retreat i telt. Som både er bærekraftig og veldig romantisk!

Aitutaki - Strand - Øy - Cookøyene - Stillehavet
Øya Aitutaki med sin vakre lagune er av Lonely Planet kåret til verdens vakreste. (bilde: cookislands.travel)

Fem romantiske hotell på Cookøyene

  1. Øya Aitutaki med sin vakre lagune er for mange den mest romantiske øya, og bungalowene på Pacific Resort er som skapt for LOVE. Les mer HER
  2. Little Polynesia Resort på øya Rarotonga. En vakker liten resort med lekre bungalower rett på stranden. Les mer HER 
  3. Ikurangi Eco-resort på øya Rarotonga. Her bor du i store telt og plukker din egen avocado i den tropiske hagen. Les mer HER
  4. Muri Beach Resort. Her bor du på den lengste sandstranden på øye Raraotonga i din egen bungalow med basseng rett på stranden. Les mer HER 
  5. Rumours Luxury Villas & SPA.Luksuriøse villaer i aller øverste prisklasse. Les mer HER 

Les mer om bryllupsreiser til Cookøyene HER og HER

Fem romantiske strender på Cookøyene

Det er mange av strendene som ikke har navn, og det er lett å finne sin egen «private» strand eller badebukt. Mange velger å leie en e-sykkel for å ta seg rundt på øyene Rarotonga eller Aitutaki.

Les mer om Cookøyene HER og HER

Sykkeltur - Cookøyene - Stillehavet
Mange leier seg en sykkel for å finne sin egen badebukt eller strand på Rarotonga og Aitutaki. (bilde: cookislands.travel)

Her er fem romantiske strender;

  1. Blackrock – ved den helligste stenen på Rarotonga kan du lett finne din egen «honeymoon»-bukt.
  2. Øya Aitutaki – alle strendene her er som skapt for romantikk og bryllupsreiser. Her ligger også lagunen som er kåret til verdens vakreste av grunnleggeren av Lonely Planet.
  3. Øya Koromiri som ligger i den vakre Murilagunen på Rarotonga
  4. Muri Beach – den lengste sandstranden på øya Rarotonga
  5. Fruits of Rarotonga – perfekt for snorkling

Flere saker om Cookøyene finner du HER

Par - Strand - Cookøyene - Stillehavet
Hvert 5. par som kommer til de vakre Stillehavsøyene skal enten gifte seg eller er på bryllupsferie. (bilde: cookislands.travel)

Kommentarer