Stine R. Westby er ansatt som ny lufthavndirektør ved Oslo lufthavn. Hun kommer fra stillingen som konserndirektør for drift og infrastruktur i Avinor. Nåværende lufthavndirektør Øyvind Hasaas tar over ansvaret for dette området.

Stine R. Westby (Bildekilde: Avinor Oslo lufthavn)

– Dette er en løsning som jeg er sikker på at er god for Avinor. Den vil bidra til å videreutvikle både Oslo lufthavn og enheten drift & infrastruktur. Et slikt bytte skaper dynamikk og nytenking, noe som er særlig viktig i tider hvor vi skal finne nye og mer kostnadseffektive løsninger gjennom et større kostnadsreduksjonsprogram, sier konsernsjef i Avinor Dag Falk-Petersen.

Enheten drift og infrastruktur har ansvar for blant annet utbyggingsprosjekter, terminalutforming og utgjør et stort fagmiljø. Flere sentrale prosjekter i det pågående kostnadsreduksjonsprogrammet ligger under denne enhetens ansvarsområde.

Nøyaktig tidspunkt for rollebytte og ansvarsoverføring er ikke avklart ennå, men forventes å skje i august/september.

– Jeg gleder meg til å tiltre en av Norges mest spennende jobber og er ydmyk for oppgaven. Det er en jobb med et stort samfunnsoppdrag som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Westby.

– Jeg ser fram til nytt ansvarsområde, og å kunne bruke erfaringene fra Oslo lufthavn til nytte for hele Avinorkonsernet, sier Hasaas.

Flere saker om Avinor Oslo lufthavn finner du HER og HER

Kommentarer