Det prisbelønte designhotellet Stora Hotellet i Umeå blir en del av Best Western Hotels & Resorts. Fra og med januar 2018 blir hotellet medlem i verdens største hotellfamilie og kan dessuten stolt skilte med merkingen BW Premier Collection by Best Western, som er det mest eksklusive varemerket i hotellkjeden.

Det över 120 år gaml sjömanshuset Stora Hotellet i Umeå ble gjenåpnet i begynnelsen av 2014. I bakgrunnen syns hotellet U&Me som med sine 162 rom ble åpnet i 2014. (foto: Erik Nissen Johansen/Stora Hotellet)

Stora Hotellet er en sentral møteplass og historisk bygning i Umeå, en praktfull og dynamisk aktør i hotellmarkedet siden 1895. Som Rådhus og Sjømannshus har hotellet tilbudt grensesprengende møter og opplevelser for sine gjester i over 100 år. Som en del av kvartalet Väven er Stora Hotellet en naturlig møteplass for gjester og “Umebor” den dag i dag.

Läs också: Stora Hotellet väcker uppmärksamhet i Dubai

- Som privateid virksomhet med stor integritet, klar profil og vårt eget sterke varemerke var det viktig for oss å finne en partner med forståelse for selvstendige, eksklusive hotell som også kunne møte oss forretningsmessig med et sterkt partnerskap, sier Markus Olsson, administrerende direktør på Fort Knox, eierselskapet til Stora Hotellet.

Det unike designet har de tre siste årene sikret Stora Hotellet utmerkelsen Travellers Choice fra TripAdvisor. Hotellet har også tidligere vunnet en utmerkelse fra det prestisjefylte Boutique Hotel Awards.

- Vi jobber kontinuerlig med å utvide hotellfamilien vår. Det viktigste er ikke å være størst, men å ha en utsøkt mix av hotellperler som matcher ulike gjesters behov. Vi er veldig glade for å ønske det prisbelønte og unike Stora Hotellet velkommen, sier Johan Kukacka, administrerende direktør i Best Western Hotels & Resorts Scandinavia.

BW Premier Collection består av eksklusive boutiquehoteller med minst fire stjerner, førsteklasses service, flott design og utvidede fasiliteter. Hotellene passer til reisende som søker en helhetsopplevelse av høyeste kvalitet i alt fra overnatting og møteplass til måltider og omkringliggende tilbud.

I forbindelse med tilslutningen av Stora Hotellet blir også det innovative og moderne søsterhotellet U&Me Hotel med i Best Western Hotels & Resorts nye varemerke, BW Signature Collection, som aller første medlem.

Les flere saker om Best Western  HER

Kommentarer