Stordflyet starter sommerflyvninger til Billund i Danmark. Ruten vil bli trafikkert i perioden 28. juni til 18. august.

DAT `s “Stordflyet” (dat.dk/stordflyet.no)

Til sommeren kan du fly direkte fra Stord lufthamn, Sørstokken til Legolandhovedstaden Billund i Danmark. Bak ruten står Stordflyet som drives av det danske flyselskapet DAT.

– Vi trur, at familiar i løpet av sommaren gjerne vil reise på weekendtur til Danmark. Billund er eit paradismekka for bornefamiliar. Byen byr på mykje kjekt som Legoland, Lego House og Lalandia. Vidare er det lett å ta leigebil eller buss til Kolding, Vejle eller Esbjerg, som alle er større danske byar med kaféliv, shopping og attraksjonar, sier DAT-sjef Jesper Rungholm til Stord lufthamns nettsider.

Flyvningene Stord – Billund starter fredag den 28. juni med avgang fra Stord lufthamn klokken 17.00. Siste avgang blir fra Billund klokken 14.00 søndag den 18. august. Ruten får en ukentlig rundtur – fra Stord om fredagene og fra Billund hver søndag.

– Det er gledeleg at Stordflyet tar nye initiativ, og etter mi meining er Stordflyet på rett spor med ny weekendrute. Eg kan berre oppmode familiar i området om å bakke opp og ta seg en tur til Billund. Flytida til Billund er berre 1 time og 30 minuttar, sier lufthamnsjef Jan Morten Myklebust til flyplassens nettsider.

Les flere saker om Stord lufthamn HER 

Les mer om Stord Lufthamn HER og på flyplassens Facebooksider HER

Kommentarer