Nordic Choice Hotels overtok fredag 31. juli det konkursrammede First Hotel Bergen Marin. Hotellet, som har 151 rom og beliggenhet på Bryggen i Bergen, blir nå omgjort til et Clarion Hotel.

First Hotel Bergen Marin- Clarion - 2020
Utsikt over Bergen by, Fløien og Ulriken fra First Hotel Bergen Marin som nå blir et Clarion Hotel (Foto: Realforumgruppen AS)

Nordic Choice Hotels har signert en leieavtale med eier Realforum AS om å ta over First Hotel Bergen Marin.

– Dette er et fantastisk hotell med en flott beliggenhet midt på Bryggen i Bergen. Det kommer til å passe bra inn i Nordic Choice-familien og jeg er glad for at vi i denne spesielle og tøffe tiden for turistnæringen får muligheten til å drive dette hotellet videre, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

Hotellet, som ligger på Bryggen i Bergen, har 151 hotellrom. Blant disse er det også Executive suiter med tilhørende balkong og jacuzzi. I tillegg til treningsrom og badstue, har hotellet også nyrenoverte konferanse- og møtelokaler som leies ut til både konferanser og festligheter. Den populære restauranten GAST er også en del av hotellet.

– Eiendomsselskapet Realforum AS sitt hovedfokus de siste 30 årene har vært utvikling av Bergen sentrum, sammen med de beste leietakerne vi kan finne. Dette bygget har potensial for å bli et av Bergens flotteste Hotell. Vi er svært glad for at vi nå skal samarbeide med en svært kompetent hotelloperatør med vilje og evne til å skape et topp moderne Hotell i hjerte av Bergen. Hotellet skal nå pusses opp og drives med høy standard ihht Choice kjedens Clarion konsept. Vi gleder oss til denne prosessen, sier Geir Hove, som er administrerende direktør Realforum AS.

I løpet av de kommende ukene vil hotellet forvandles til et Clarion-hotell med de kjennetegnene og servicetilbudene som det innebærer. Gjester som allerede har booket opphold på hotellet kommer ikke til å påvirkes av det nye eierskapet.

Kommentarer