Det finnes mange gode grunner til å registrere seg som kjøper på TravelMatch 2017 den 13. januar 2017 i Telenor Arena. — Vi kan nevne bl.a.; et stort spekter av potensielle samarbeidspartnere, en profesjonell og rasjonell prosess med mange aktører på samme sted og dag, muligheter for både forhåndsbookede møter, og muligheter for møter og mingling uten forhåndsavtale. — Og kanskje aller best; det er ingen kostnader for kjøpere som vil delta!, sier prosjektleder Arne Sundt-Bjerck. 

Les også: Klart for TravelMatch 2017

Anna Feuring fra Pan Am Lounge i Berlin stilte i flyvertinneuniform fra "glansdagene" under TravelmatCh i 2014 (bilde: ©otoerres)

Anna Feuring fra Pan Am Lounge i Berlin stilte i flyvertinneuniform fra “glansdagene” under TravelMatch i 2014 (bilde: ©otoerres)

Alle kjøpere som registrer seg til TravelMatch 2017 innen 10. desember, kan være med i trekningen av flotte reisepremier;

– 2 tur/retur billetter worldwide på business klasse med Turkish Airlines.
– 2 tur/retur billetter i hele deres rutenett med Qatar Airways.
– 2 tur/retur billetter til fritt valgt destinasjon i Europa med Lufthansa.
– 2 tur/retur billetter Oslo-Aberdeen med BMI Regional, samt weekend på Skene House.
– 2 tur/retur billetter Norge-Danmark med Sun-Air, samt to netter på Scandic Hotel.
– 2 tur/retur billetter Oslo-Tallinn med Nordica.

Les mer om premiene her: Premier – Travelmatch 2017

Arne Sundt-Bjerck legger til at forutsetningen er at de aktuelle kandidatene til trekningen registrerer deg som kjøper på TravelMatch 2017 innen 10. desember 2016.

– Da er det bare ¨ønske velkommen til Norge´s største B2B arrangement for utgående trafikk, der gevinstmulighetene bare står i kø, avslutter Arne Sundt-Bjerck.

Les mer om TravelMatch 2017 HER

Innbydelsen til TravelMatch 2017 finner du her: Velkommen til TravelMatch 2017

Les tidligere saker om TravelMatch HER og HER

Les flere B2B-nyheter HER

Kommentarer