– Med det nye konseptet skal vi gi våre reisende et enda bedre tilbud. Det er hyggelig å tilby et nasjonalt skreddersydd konsept, der lokale og regionale produkter har fått større plass. Butikkene på Langnes har en norsk profil også på designelementer, og det skal være lettere for kundene å finne frem. Samtidig er det gitt større plass til norske merker for å øke relevansen for utenlandske reisende, forteller butikksjef Hanne-Karine Holstad ved Tromsø lufthavn.

Ny taxfreebutikk på Tromsø lufthavn (foto: avinor)

En av de lokale produsentene er Aurora Spirit fra Lyngen, produsenten av Bivrost produktene.

– For oss er det veldig viktig at våre produkter er der gjestene kommer, det vil si på flyplassen. Ny og flott tax-free butikk, vil gi oss en uvurderlig drahjelp og er med på å styrke vår satsing, regionalt så vel som internasjonalt. Vi må bare få lov til å skryte av Avinor i Tromsø, som har tatt oss lokalprodusenter med på laget og gir oss en plass blant de store merkene, sier styreleder Hans-Olav Holtermann Eriksen i Aurora Spirit AS, verdens nordligste destilleri lokalisert i Lyngen.

Butikkene åpnes idag -  fredag den 1. desember.

Les flere saker om Tromsø lufthavn HER

Les også: Tromsø lufthavn bygges ut for en halv milliard - Ivar Helsing Schrøen lufthavnsjef i Tromsø - Wizz Air med ny direkterute Tromsø — Gdansk

Kommentarer