Hotell fritt for barn blir stadig mer populært, og reisearrangøren Ving merker stor etterspørsel etter denne type konsepthotell.

– Sunprime, som våre egne voksenhotell heter, er skreddersydde for voksne som reiser uten barn. Barn ville sikkert syntes det var kjempekjedelig å være der. Voksne som reiser uten barn derimot, beskriver hotellene som fantastiske, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Siri Røhr-Staff (bildekilde: ving.no)

Sommeren 2018 åpner Ving enda et nytt Sunprime, denne gangen i Marmari, på den nordre siden av øya Kos. Sunprime Pearl Beach er det første Sunprime-hotellet på Kos, og nummer 16 i rekken av denne typen konsepthotell i Vings portefølje.

– Det er først og fremst to hovedmålgrupper som velger å bo på våre Sunprime-hotell. 25 prosent av de som bestiller disse hotellene er mellom 18 og 29 år, mens 35 prosent er mellom 50 og 64, sier informasjonssjefen.

Sunprime Pearl Beach åpner i juli 2018 og ligger rett ved en av Kos` fineste strender, den kilometerlange sandstranden Marmari. En liten spasertur fra hotellet ligger byens lille sentrum, men noen få butikker og restauranter. Her går alt i et rolig tempo — perfekt for en ferie med late dager på stranden. Det nye Sunprime-hotellet har 96 rom med moderne innredning og lekkert design. De aller fleste rommene har tilgang til privat svømmebasseng eller balkong med eget boblebad. (bildekilde Ving)

Da Ving åpnet sitt første Sunprime-hotell for drøyt ti år siden, ble det umiddelbart en suksess, og de har derfor fortsatt å utvikle konseptet og utvide tilbudet av hotell for voksne.

– Vi har allerede to veldig populære Sunprime-hotell i Hellas, på Kreta og på Rhodos. Derfor er det ekstra gøy å kunne tilby enda ett Sunprime på de greske øyene. Hotellet på Kos ligger i tillegg i nærheten av vårt nyeste og svært populære Casa Cook Kos, som også er et konsept primært for voksne, sier Røhr-Staff.

Les flere saker om Ving HER

 

Sunprime Resort Gran Canaria (ving.no)

Kommentarer