Nå har endelig 26 North Restaurant & Social Club åpnet i Oslo. Suksesskonseptet er prisbelønt for sin mat, service og gjesteopplevelser. Den nye restauranten finner du hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo, på Holbergsplass.

Kjøkkensjef Daniel Andreasson (Bildekilde: Lisa Löwenborg/26north.no)

Kjøkkensjef Daniel Andreasson ved 26 North Restaurant & Social Club i Oslo er godt forberedt til å gi hovedstaden minnerike matopplevelser.

– Vår ambisjon er å skape en sosial møteplass med en uformell atmosfære. Vi skal bli det nye stamstedet til lokale Oslofolk, sier kjøkkensjefen.

Les også: Svenske gjør storsuksess med norsk tapas i Stavanger

Fiskesuppe (Bildekilde: Lisa Löwenborg/26north.no)

Gjestene er stjernene i showet

26 North Restaurant & Social Club ble etablert i 2015 etter at to svensker, en irsk fyr og noen nordmenn gikk sammen med mål om å skape en unik restaurantopplevelse for besøkende og fastboende i Stavanger. Målet var enkelt; å skape en matopplevelse inspirert av matlagingen fra de nordiske landene, av den nordiske naturen og det nordiske designet.

- Maten vår er oppriktig og kompromissløs og vi bruker kun de aller beste råvarene. Dette er et sted hvor forretningsmiddager, spesielle begivenheter og hverdagsserveringen finner sted i en stilig, avslappet og  vennlig atmosfære. Gjestene skal være «stjernene i showet og her skal de ha gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet hos oss, sier kjøkkensjefen.

Siden åpningen i Stavanger har suksesskonseptet 26 North Restaurant & Social Club mottatt strålende matanmeldelser og i løpet av få måneder rangerte gjestene restauranten som nummer 1 på TripAdvisor. I tillegg utvidet konseptet og åpnet i Bergen i august 2016. Også der har servicen og maten blitt hyllet av gjester og anmeldere, og det er den avslappede atmosfæren og den lokale maten blir trukket frem som forklaringer for hvorfor restaurantene har blitt så populære.

Les også: Suksessrestaurant feirer ett år og lanserer ny meny

26 North Restaurant & Social Club har åpnet i Oslo (Bildekilde: Lisa Löwenborg/26north.no)

Norsk tapas på menyen

På menyen står blant annet retter som “Fisk- og skalldyrsuppe med norsk kveite og kamskjell fra Hitra” og “Vafler med norsk Santa Kristina spekeskinke, geitost fra Haukeli og multemarmelade”. I Oslo har de hentet menyfavorittene fra Stavanger og lagt til retter skreddersydd for hovedstaden.

- “Brett fra fjordene”, med norsk tapas og ulike småretter, er veldig populær og er en opplevelse gjestene sent vil glemme. Fiskesuppen har vi også allerede fått strålende tilbakemeldinger om, så det kan nok sile opp som en annen storfavoritt her i hovedstaden, forteller kjøkkensjefen. 

Ledeord for servitørene er å være avslappede, vennlige og kunnskapsrike og de har alle testet hver eneste rett og bestått en tilhørende kunnskapsprøve.

Siste hånd på verket (Bildekilde: Lisa Löwenborg/26north.no)

Rezidors største renoveringsprosess

Renoveringen av restauranten hos Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo er en del av Rezidor Hotel Group sin mest omfattende renoveringsprosess i Norden noensinne. Rezidor Hotel Group investerer ca. én milliard norske kroner (110 millioner euro) i oppussingen av flere av Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hotellene i Norden, og de fleste av prosjektene er i Norge. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene. Hotellkjedens målsetting er å gi gjestene internasjonale hotellopplevelser, med en lokal tvist, og bransjens beste service.

26 North Restaurant & Social Club finner du hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo fra november 2017. Les mer HER 

Les også: Suksessrestaurant fra Stavanger åpner i Bergen (2016) 

Les mer om 26 North Restaurant & Social Club  HER   — Les flere saker om 26 North Restaurant & Social Club HER 

 

Velkommen til 26 North Restaurant & Social Club (Bildekilde: Lisa Löwenborg/26north.no)

 

 

Kommentarer