logo-white

Suksessrestaurant åpner uteservering på Bryggen i Bergen

I fjor åpnet 26 North Restaurant & Social Club på Bryggen i Bergen. Etter den strålende mottagelsen utvider nå restauranten og åpner uteservering med Bergens beste beliggenhet. – Maten vår er oppriktig og kompromissløs. Vi bruker kun de aller beste råvarene fra de nordiske skogene, fjordene og gårdene fordi vi vil at gjestene skal få oppleve det absolutt beste som Norden har å tilby, forteller Rune Fristad, Restaurantsjef ved 26 North Restaurant & Social Club i Bergen.

Rune Fristad (rezidor)

26 North Restaurant & Social Club ligger helt ytterst på Bryggen med det som trolig er byens beste beliggenhet. Her får gjestene servert moderne, nordiske tradisjonsretter i uhøytidelige omgivelser. Med stort fokus på lokale råvarer og en kapasitet på totalt 304 sitteplasser går 26 North Restaurant &Social Club en travel sommer i møte. Nå åpner også en egen uteservering med plass til 150 gjester.

Norsk tapas på menyen

På menyen står blant annet retter som «Vårrull av norsk krabbe», «Vafler med norsk spekeskinke og geitost», Torsketunge fra Lofoten, gjestefavoritten «26 North Burger» og selvfølgelig “Dagens spesial”.

– Som navnet antyder, så lager vi Dagens spesial med de aller beste råvarene tilgjengelig den dagen. “Brett fra fjordene”, med norsk tapas og varierte småretter, har også blitt veldig populært fordi gjestene kan dele matopplevelsene og få flere smaker i samme rett, forteller restaurantsjefen.

Les også: Suksessrestaurant fra Stavanger åpner i Bergen

Lover uforglemmelige opplevelser

26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designen. Milla Boutique står bak redesignet av restauranten og baren og restaurantsjefen mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er grunnen til at restauranten har blitt så populær.

– Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat har vist seg å være et vinnerkonsept. Nå gleder vi oss til å invitere hotellgjester og hele Bergen til uteserveringen vår, sier kjøkkensjefen.

At gjestene får minneverdige opplevelser råder det liten tvil om når man ser på tilbakemeldingene på TripAdvisor. Mer enn ni av ti gjester omtaler restauranten som “ypperlig” og “svært bra”, og restauranten omtales som “Beste i Bergen”, “Nydelig mat” og “Utmerket atmosfære”.

– Enten gjestene våre er på forretningsmiddag eller en romantisk date, så lover vi at de skal få en opplevelse som imponerer, og som gir skikkelig valuta for pengene. Målet er å gi alle våre gjester en kveld de ikke kommer til å glemme, lover restaurantsjefen.

Servitørenes kjerneverdier er å være kunnskapsrike, vennlige og avslappende. Alle medarbeiderne har derfor testet hver eneste rett på menyen og bestått en tilhørende kunnskapsprøve.

26 North Restaurant & Social Club åpne hos Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen 17 august 2016. Uteserveringen åpner i april 2017.

Les mer HER

Les også: 26 North Restaurant & Social Club nominert til «Beste hotellrestaurant»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy