Flere svenske reisebyråer inngår franchise-avtale med norske G-travel. – Vi gleder oss til vår nye og spennende framtid som en betydelig kjedeaktør i det norske og svenske reisebyråmarkedet, sier administrerende direktør Finn Vetle Hansen.

Finn Vetle Hansen er leder i G Travel, Kristiansand (gtravel.no)

Finn Vetle Hansen er leder i G Travel, Kristiansand (gtravel.no)

Både Resehuset i Jönkjöping, AKI Travel/ Golftravel i Borås og Varberg, Respartner i Ängelholm og Helsingborg, samt Tranås Resebyrå i Tranås og Solna blir snart å finne under G-travelparaplyen. De svenske byråene har en samlet omsetning på om lag 700 millioner norske kroner og samlet årlig omsetning for G Travel vil dermed ligge på 3,8 milliarder norske kroner.

G Travel ble etablert som selvstendig reisebyrå i Norge fra januar i år. Stadig flere andre byråer har siden funnet vegen som franchiser til G Travel. De siste i Norge var VIA Ulsteinvik og VIA Travel Tvete i Trondheim.

G Travel ledes av Finn Vetle Hansen som også er en av eierne av selskapet. Han fremhever at kjeden skal fortsette å tilby sine kunder svært høy reisefaglig kompetanse i tillegg til ny teknologi og nye og lønnsomme løsninger.

– Vi ser frem til å ønske alle våre nye kollegaer velkommen, og fra 1. januar 2016 vil alle de nye kontorene være fullt implementert og integrerte som G Travel, sier Finn Vetle Hansen.

Kommentarer