First Hotels ekspanderer kraftig i Sverige og får i januar sitt 35. hotell i landet. Da slutter det nybygde River C Hotel i Karlstad seg til kjeden.

First Hotel River C (FH)

First Hotel River C (FH)

First Hotel River C har perfekt beliggehet i Sveriges 17. største by; hotellet ligger vegg i vegg med Karlstads nybygde konferanse- og konserthall, har utsikt over Klarälven og er kun et steinkast bykjernens store utvalg av shoppingmuligheter.

– Hotellet stod ferdig i januar 2013 og har 49 velutrustede rom. Kjøkkensjef Mikael Senemgen tilbyr gjestene gastronomiske opplevelser på høyt nivå, og hotellet ligger vegg i vegg med en av Nordens største kongresshaller, Karlstad Congress Culture Center, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Ledende hotellkjede

Hotelldirektør Hanna Åkerstedt ser frem til at hotellet blir en del av First-familien. Hun trekker frem fordeler som Firsts sterke varemerke og gode distribusjonsplattform, samt at hun gleder seg til å få nye kunder og kolleger i Norge, Sverige og Danmark.

– Vi valgte å slutte oss til First Hotels fordi kjeden vokser og har et stort skandinavisk nettverk. Vi synes varemerkene harmonerer godt og at vi fremmer de samme verdiene. Dessuten har alltid First Hotels fremstått som et stilrent og innovativt produkt som det er attraktivt å være en del av, sier Åkerstedt.

God vekst

First Hotel River C er First Hotels’ sjette signering i Sverige hittil i år.

– Denne signeringen viser at vi fortsetter veksten ut hele 2014 og er den sjuende for året. Parallelt med at vi øker antall hotell i First Hotels, så pusser vi også opp eksisterende portefølje vesentlig. Vi startet med First Hotel Grand Falun og nå er de første rommene klare for gjenåpning, sier Ingdal.

First Hotels har med First Hotel River C til sammen 57 hoteller i hele Skandinavia; 35 i Sverige, 13 i Danmark og ni i Norge.

Kommentarer