Når nettene blir lange og selv den varmeste vinterjakka ikke klarer å holde kulda ute lenger, er det flere som fantaserer om å flykte til varmere strøk. Så hva med å dra på et tropisk eventyr og la flukten gå til jungelen?

Hotels.com - Hotel Enai - Peru
Hotel Enai (Bildekilde: Hotels.com)

Hotels.com™ har samlet noen av verdens beste jungelhoteller for deg som vil gjøre alvor av årets feriefantasier og bytte ut edelgran med lianer.

Las Piedras, Peru

Skal du først oppleve jungelen, er det lite som kan måle seg med verdens største regnskog — nemlig Amazonas. Hotel Enai ligger ved utkanten av Las Piedras, i den sørøstlige delen av Peru.

Hotellet kombinerer moderne og luftig stil med innspill av tradisjonell peruansk kunst og design, og herfra kan du enkelt utforske regnskogens rike biologiske mangfold.

Rom på Hotel Enai er tilgjengelig fra kr 734 per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille og lese mer.

Hotels.com - Ella Jungle Resort - Sri Lanka
Ella Jungle Resort (Bildekilde: Hotels.com)

Palangka Raya, Borneo

Borneo er den tredje største øya i verden og består nesten utelukkende av jungel. Dette er den perfekte destinasjonen for de eventyrlystne, og en av de eneste stedene i verden hvor du kan se de fantastiske neseapene på nært hold.

På Swiss-Belhotel Danum bor du i Palangka Raya, midt i Kalimantan-regionen — et område som takket være sine bugnende jungler regnes som en av verdens viktigste lunger. Hotellet har et flott utendørsbasseng omringet av palmetrær, luksuriøse rom og en restaurant der du kan nyte både lokale og internasjonale spesialiteter.

Rom på Swiss-Belhotel Danum er tilgjengelig fra kr 651 per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille og lese mer.

Hotels.com - Swiss-Belhotel Danum - Borneo - Asia
Swiss-Belhotel Danum (Bildekilde: Hotels.com)

Ella, Sri Lanka

Side om side med teplantasjer, spektakulære fossefall og vakre templer, ligger den lille byen Ella inneklemt mellom Sri Lankas fjell og daler. Herfra kan du følge en av de mange turstiene og utforske den flotte srilankiske naturen fra storslåtte utsiktspunkter som Little Adam’s Rock og Ella Rock.

Et opphold på Ella Jungle Resort — ved breddene til Kirindi Oya-elven og med vill jungel på alle kanter — gir deg et perfekt utgangspunkt for fotturer og feriemagi. Her kan du velge mellom ulike hytter med luftige rom og balkonger, og våkne opp til lyden av fjellbekken som sildrer stille forbi.

Rom på Ella Jungle Resort er tilgjengelig fra kr 963 per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille og lese mer.

Hotels.com - O’Reilly’s Rainforest Retreat - Queensland - Australia
O’Reilly’s Rainforest Retreat (Bildekilde: Hotels.com)

Springbrook, Australia

Hva kan vel bli bedre enn å omfavne sin indre jungeldronning i Queensland i Australia? Bor du på O’Reilly’s Rainforest Retreat, er du rett i nærheten av alt det beste Springbrook har å by på; ville skoger med dype daler, fjellbekker og noen av de eldste trærne i hele Australia.

O’Reilly’s Rainforest Retreat ligger i Lamington nasjonalpark og drives i dag av tredje generasjon O’Reilly — etterkommere av pionerene som startet med australsk økoturisme allerede i 1926. Her kan du velge blant daglige aktiviteter som fugletitting og tretoppvandring. På kveldene kan du slappe av på dagspaet Lost World eller spise middag i baren som ligger i en trehytte.

Rom på O’Reilly’s Rainforest Retreat er tilgjengelig fra kr 1016 per natt*. Gå til Hotels.com for å bestille og lese mer.

Flere relaterte saker finner du HER

Kommentarer